Privé jet Boeken

Of u nu op zakenreis gaat of van een luxe vakantie wilt genieten. Alleen, met z’n tweeën of met een groter gezelschap, als u met het oog op Covid-19 niet in een vliegtuig met veel medepassagiers wilt zitten, zou een privé jet boeken een uitkomst voor u kunnen zijn!

Vliegen met een privé jet

Wanneer u vaak op zakenreis gaat, weet u dat dit veel van uw kostbare tijd in beslag neemt. Het rijden naar de luchthaven, inchecken en wachten op uw vertrek, het boarden en de tijd die het kost voordat u eenmaal in de lucht bent. Vervolgens ondergaat u het omgekeerde ritueel wanneer u geland bent in het buitenland. En daar komt nog de tijd bij die het u kost om op uw plaats van bestemming te komen. Kostbare tijd die u veel efficiënter kunt gebruiken wanneer u een privé jet zou boeken.

Flexibel reizen

Gaat u vliegen met een privé jet, dan reist u wanneer u wilt. Bovendien is de keuze van de luchthaven voor vertrek en aankomst vele malen groter dan wanneer u met een reguliere vliegmaatschappij vliegt. U landt vaak dichter bij de plaats waar u moet zijn en bespaart hiermee veel tijd in een auto, taxi of openbaar vervoer. Voor vertrek hoeft u geen uren aanwezig te zijn op de luchthaven; het inchecken en boarden kost immers weinig tijd en uw bagage wordt persoonlijk aan boord gebracht. Ook hoeft u niet eindeloos op uw bagage te wachten bij aankomst en kunt u vlot op weg naar uw afspraak of hotel.
Het is zelfs mogelijk om meerdere bestemmingen met elkaar te combineren. Door te vliegen met uw eigen privé jet wordt het reisschema geheel op uw wensen aangepast. Hierdoor kunt u lange overstaptijden of zelfs overnachtingen vermijden. Dit alles is mogelijk zonder beperkingen in keuze van luchthavens, afstand, vertrek- en aankomstplaats en we kunnen dit zowel binnen als buiten Europa voor u regelen.

Flexibel reizen

Gaat u met een privé jet vliegen, dan reist u wanneer u wilt. Bovendien is de keuze van de luchthaven voor vertrek en aankomst vele malen groter dan wanneer u met een reguliere vliegmaatschappij vliegt. U landt vaak dichter bij de plaats waar u moet zijn en bespaart hiermee veel tijd in een auto, taxi of openbaar vervoer. Voor vertrek hoeft u geen uren aanwezig te zijn op de luchthaven; het inchecken en boarden kost immers weinig tijd en uw bagage wordt persoonlijk aan boord gebracht. Ook hoeft u niet eindeloos op uw bagage te wachten bij aankomst en kunt u vlot op weg naar uw afspraak of hotel.
Het is zelfs mogelijk om meerdere bestemmingen met elkaar te combineren. Door te vliegen met uw eigen privé jet wordt het reisschema geheel op uw wensen aangepast. Hierdoor kunt u lange overstaptijden of zelfs overnachtingen vermijden. Dit alles is mogelijk zonder beperkingen in keuze van luchthavens, afstand, vertrek- en aankomstplaats en we kunnen dit zowel binnen als buiten Europa voor u regelen.

Comfortabel reizen

Een privé jet charteren biedt niet alleen meer flexibiliteit maar ook veel comfort. U en uw gezelschap zijn de enigen aan boord; u kunt dus onderweg in alle rust werken, vergaderen, relaxen of slapen. In de comfortabele stoelen heeft u alle ruimte en kunt u volledig ontspannen. Bovendien wordt u onderweg uitstekend verzorgd door de crew, waarbij u vooraf uw wensen op het gebied van catering kenbaar kunt maken. Doordat u geen rekening hoeft te houden met ander passagiers, geniet u extra van de luxe en privacy. En uw privé jet brengt u direct, zonder overstappen naar uw bestemming. Niet alleen comfortabel maar ook efficiënt!

Waarom e-Business Travel?

Waarom
e-Business Travel?

Z

24/7 bereikbaar

Z

Maximaal voordeel

Z

Vast team van specialisten

Z

Beste prijs/kwaliteit

Z

Persoonlijke aandacht

Z

Wereldwijd lokale tarieven

Z

Alles onder 1 dak

Z

Snelle reactietijd

Z

Rapportage zoals u dat wenst

Z

Zeeliedentarieven

Veilig reizen

Natuurlijk is veilig reizen van groot belang. Wij boeken kwaliteitstoestellen die uitstekend onderhouden worden. Uw privé jet wordt bemand door ervaren piloten en een deskundige crew. Zij zorgen ervoor dat u veilig en comfortabel op uw bestemming arriveert. Bovendien hoeft u zich over uw medepassagiers geen zorgen te maken, u kent ze tenslotte allemaal persoonlijk. Uw toestel wordt na iedere vlucht grondig gereinigd en met het oog op Covid-19 worden de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen. U kunt dus in alle opzichten veilig op reis.

Privé jet boeken voor zeemannen

In verband met Covid-19 hebben alle vliegmaatschappijen hun schema’s en netwerk aangepast. Naar veel bestemmingen wordt niet gevlogen, of slechts in beperkte mate. Hierdoor is het lastig om op bepaalde bestemmingen te komen. Dit is een groot probleem voor zeemannen. Zij zitten weken, soms maanden aan boord van een schip en moeten afgelost worden. Ze willen graag naar huis, maar daarvoor moet een nieuwe bemanning aan boord komen. Het is voor onze afdeling Marine Travel een uitdaging om deze scheepsbemanningen ten tijde van Covid-19 op de plaats van bestemming te krijgen. Een privé jet boeken biedt de oplossing voor dit probleem. Zo kunnen zeemannen veilig, zonder overstappen, comfortabel en op het juiste moment van en naar de gewenste havens gebracht worden.

Luxe vakanties

Wilt u graag in alle luxe, comfort en rust op vakantie? Overweeg eens om dit met een privé jet te doen. U bepaalt de dag en tijd van vertrek, de keuze in bestemmingen is eindeloos en uw luxe vakantie begint al wanneer u de deur thuis achter u dicht trekt. U kunt zelfs uw huisdier mee op reis nemen. Wij stellen desgewenst een volledig programma voor u samen, inclusief accommodaties, transfers van en naar de luchthaven, activiteiten ter plaatse, reserveringen in de beste restaurants en nog veel meer. Alles geheel op maat. Onze collega’s van de afdeling VIP Travel zijn hierin gespecialiseerd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of kosten van een privé jet? Wij vertellen het u graag.

Privé jet huren voor groepen

Ook voor een groter gezelschap kunt u overwegen om een privé jet te huren. Het kan gaan om een vergadering, conferentie of werkbezoek, maar u kunt ook denken aan een incentive of teambuilding reis. Het is zelfs mogelijk om uw eigen logo op het toestel te laten aanbrengen. Verwen uw gasten met luxe, stijl en comfort. Onze Group Travel specialisten adviseren u graag.

Privé jet prijzen

U vraagt zich waarschijnlijk af wat kost een privé jet? Dat hangt af van een aantal factoren. Welk type vliegtuig wilt u huren, van welk vliegveld wilt u vertrekken, waar gaat de reis naartoe, met hoeveel passagiers wilt u reizen. Daarnaast is het ook mogelijk om passagiers op verschillende locaties op te halen, om samen naar de plaats van bestemming te vliegen. Al deze factoren wegen mee in het kostenplaatje. Gezien het rendement aan gemak, privacy en comfort hoeft u het voor de extra kosten niet te laten. In verhouding tot gangbare first of business class tarieven vallen de kosten van een privé jet vaak meer. Voor een exacte prijsopgave adviseren wij u direct contact met ons op te nemen.

Zuid Afrika

Zuid Afrika

Mauritius

Mauritius

Thailand

Thailand

Dubai

Dubai

Uw privé jet boeken via e-Business Travel?

Uw privé jet boeken via e-Business Travel?

e-Business Travel heeft jarenlange ervaring met het boeken van privé jets en daardoor kunnen wij u op de best mogelijk manier ontzorgen. Door gebruik te maken van een wereldwijd en divers netwerk van partners, zijn wij in staat om u efficiënt en comfortabel naar elke bestemming ter wereld te brengen.

U kunt ons ook bellen op: 
+31 (0)85-0210319

Contactformulier

Hoofdkantoor

Schiphol

’s-Hertogenbosch

Beoordelingen

117 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10