Luxe reizen

Wilt u reizen als een VIP? In luxe reizen, met private jet, luxe vervoer, exclusieve restaurants en high class hotels? Naast uw zakelijke reizen organiseert onze afdeling VIP Travel ook uw particuliere luxe reizen van A tot Z. Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Aan elk detail denken wij. Zodat u kunt genieten en baden in luxe. Vertel ons uw wensen en wij regelen het voor u. Niets is ons te gek. Limousines, privéjets, ’s werelds beste restaurants en hotels, bij e-Business Travel maken wij van uw reis een sensationele belevenis!

Uw luxe reizen op en top geregeld

U wilt ontspannen, ontstressen, op en top genieten… Daarom wilt u een reis waar het u aan niets ontbreekt. Een luxe reis met alles erop en eraan. Bijzondere locaties, charmante villa’s en prachtige eilanden. Of wat dacht u van luxe cruises, culinaire hoogstandjes, limousineservice, uiterst comfortabele vluchten en wellicht een privé jet. Echt reizen in luxe begint natuurlijk in het Schiphol VIP Centre. Ook dat regelen de enthousiaste medewerkers van VIP Travel. Wij beloven u een unieke ervaring. Comfort, elegantie, charme, stijl, overvloed, pracht en praal. Samen met u creëren wij een reis die al uw wensen omvat. Zodat u in weelde kunt genieten en volledig kunt relaxen. VIP Travel denkt met u mee en neemt u alle zorg uit handen. U vraagt en wij zoeken, boeken en organiseren een unieke reis die uw verwachtingen overtreft!

VIP Travel: ook voor uw luxe bedrijfsfeesten en meetings

Heeft u binnenkort een bedrijfsfeest of meeting die u ‘in stijl’ wilt organiseren? e-Business Travel is tevens uw partner bij het bedenken, organiseren en uitvoeren van luxe particuliere en zakelijke evenementen. Ook hier kunnen wij het zo gek maken als u wilt. Wij denken graag met u mee, reiken u ideeën aan en nemen u de uitvoering uit handen. Wij regelen uw vluchten, vervoer, het hotel, gidsen, lunches en diners, meeting rooms, galadiners, wijnproeverijen, fabrieksbezoeken, technische apparatuur, activiteiten, een eigen charter, wat u ook wenst… Wij maken uw event tot een onvergetelijke ervaring!

VIP Travel:
ook voor uw luxe bedrijfsfeesten en meetings

Heeft u binnenkort een bedrijfsfeest of meeting die u ‘in stijl’ wilt organiseren? e-Business Travel is tevens uw partner bij het bedenken, organiseren en uitvoeren van luxe particuliere en zakelijke evenementen. Ook hier kunnen wij het zo gek maken als u wilt. Wij denken graag met u mee, reiken u ideeën aan en nemen u de uitvoering uit handen. Wij regelen uw vluchten, vervoer, het hotel, gidsen, lunches en diners, meeting rooms, galadiners, wijnproeverijen, fabrieksbezoeken, technische apparatuur, activiteiten, een eigen charter, wat u ook wenst… Wij maken uw event tot een onvergetelijke ervaring!

In luxe reizen met uw private jet charter

Wilt u reizen in échte luxe? Dan is een private jet het ultieme vervoersmiddel voor u en uw medereizigers. Met een privéjet kiest u zelf de tijd van vertrek, het type vliegtuig, de luchthaven waar vandaan u vertrekt en de luchthaven van aankomst. Zelfs het diner dat u aan boord krijgt kunt u zelf bepalen. Prettige luxe, ook voor uw zakenreizen! Laat de overvolle luchthavens en lange wachtrijen voor de douane achter u en begin uw luxe reis ontspannen in uw privé vliegtuig. Snel en gemakkelijk aan boord, waarbij de bemanning uw bagage en de veiligheidsprocedures overneemt. Onze ervaren medewerkers van VIP Travel zoeken graag de mogelijkheden van een private jet voor u uit.

Waarom e-Business Travel?

Waarom
e-Business Travel?

Z

24/7 bereikbaar

Z

Maximaal voordeel

Z

Vast team van specialisten

Z

Beste prijs/kwaliteit

Z

Persoonlijke aandacht

Z

Wereldwijd lokale tarieven

Z

Alles onder 1 dak

Z

Snelle reactietijd

Z

Rapportage zoals u dat wenst

Z

Zeeliedentarieven

Bij luxe reizen hoort exclusief dineren

Dineren kan één van de hoogtepunten van uw reis zijn. Ontdek op iedere bestemming de culinaire tradities in de beste lokale restaurants of geniet culinair in toprestaurants met uw favoriete keuken. De medewerkers van VIP Travel regelen voor u een reservering in de meest exclusieve restaurants ter wereld. Wij adviseren u uw voorkeur ruim van tevoren door te geven, aangezien deze exclusieve restaurants razend populair zijn en ruim van tevoren volgeboekt zijn. Wij maken de reservering voor u en indien het restaurant dat u wenst volgeboekt is, regelen wij een perfect alternatief voor u.

Papierloos reizen met een app op maat

Wanneer u bij ons een luxe reis boekt, ontvangt u bij uw reisbevestiging per e-mail een app op maat. Alle informatie over vluchten, hotels, transfers, enzovoort ontvangt u overzichtelijk in deze e-mail. E-tickets, hotelvouchers en andere benodigde bevestigingen zijn toegevoegd zodat u alle informatie bij elkaar heeft. Hierdoor kunt u papierloos op reis. Alles voor uw gemak!

e-Business Travel altijd bereikbaar

Wanneer u een tot in de puntjes verzorgde luxe reis maakt is het erg prettig dat u, in geval van nood, ons 24/7 kunt bellen. Als u boekt bij e-Business Travel krijgt u ons noodnummer. Indien u ons buiten kantoortijden dringend nodig heeft, krijgt u altijd één van onze eigen medewerkers te spreken. Wij werken niet met een callcenter. Wij bieden u een persoonlijke aanpak en service. Hierdoor kunnen wij u direct en adequaat helpen.

Vip voordeel door lokale contacten

U profiteert volop van de wereldwijde lokale contacten die e-Business Travel heeft als partner van GlobalStar Travel Management. U krijgt hierdoor de beste prijs, de beste reisoplossingen en de mooiste en meest exclusieve opties. GlobalStar Travel Management is een internationaal zakenreisnetwerk van zo’n 85 zelfstandige reisagenten. e-Business Travel is als enige Nederlandse zakenreisbureau partner van deze wereldwijde organisatie. Reisagenten uit 74 landen combineren hun lokale expertise en betrokkenheid. Hierdoor kunnen wij u wereldwijd de beste reisoplossingen bieden. Een partnership waarvan u als relatie dus maximaal profiteert! Doordat onze lokale partners hun gebied uiteraard zeer goed kennen, weten zij precies waar ze luxe en exclusiviteit voor u kunnen inkopen. Ook bij de organisatie van uw evenementen kunnen partners ter plaatse het beste van het beste voor u regelen. Uw vliegtickets kunnen wij dankzij dit internationale netwerk tegen lokale tarieven aanbieden. Wij regelen voor u, met onze GlobalStar partners, de voordeligste vliegtickets, de beste accommodaties en restaurants en alle vervoer ter plaatse. Heel veel voordeel voor u dus!

Zuid Afrika

Zuid Afrika

Mauritius

Mauritius

Thailand

Thailand

Dubai

Dubai

Uw luxe reis op maat laten organiseren door e-Business Travel?

Uw zakenreizen op maat laten organiseren door
e-Business Travel?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Hoe wij uw luxe reis en/of bedrijfsfeest tot een onvergetelijke ervaring kunnen maken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier om uw wensen te bespreken.

U kunt ons ook bellen op: 
+31 (0)85-0210319

Wij ontzorgen u volledig: voor, tijdens en na uw reis!

Contactformulier

Hoofdkantoor

Schiphol

’s-Hertogenbosch

Beoordelingen

117 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10