Luxe reis Zuid-Afrika

Naast uw zakelijke reizen organiseert onze afdeling VIP Travel ook uw particuliere luxe reizen van A tot Z. Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Aan elk detail denken wij. Zodat u kunt genieten en baden in luxe. Vertel ons uw wensen en wij regelen het voor u. Niets is ons te gek. De mooiste plekken, ’s werelds beste restaurants en hotels, De meest bijzondere excursies, bij e-Business Travel maken wij van uw reis een sensationele belevenis! Onze medewerkers van de afdeling VIP Travel denken met u mee voor een passende en verrassende invulling van uw reis. Een luxe reis naar Zuid-Afrika is één van de vele mogelijkheden die wij voor u op maat kunnen organiseren.

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika trakteert haar bezoekers op een mix van Afrikaanse, Europese en Oriëntaalse invloeden. U kunt hier genieten van prachtige wildparken, een geweldige kustlijn, goed ontwikkelde infrastructuur, aangenaam weer en moderne, levendige steden afgewisseld met traditionele dorpjes. Als u er eenmaal bent geweest, laat dit oer-continent u niet meer los. Noord-Afrika, land van Berbers en Duizend-en-een-nacht. Witte stranden, azuurblauwe zee en paradijselijke natuur in Oost-Afrika. De wereld in één land in Zuid-Afrika met zijn prachtige landschappen en heerlijke wijnen. Onvergetelijke safari’s met overnachtingen in luxe lodges. Adem, proef en voel Afrika!

Excursies Zuid-Afrika

Zuid Afrika kent tal van mogelijkheden voor excursies:

  • Maak een prachtige safari en nuttig een drankje tijdens zonsondergang midden in de bush.
  • Spot walvissen langs de kust van Hermanus.
  • Proef de lekkerste wijnen in een wijngaard en geniet daarna van een heerlijk diner.
  • Spot de Big-Five samen met je eigen ranger.

Uw luxe reis op maat laten organiseren door
e-Business Travel?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Hoe wij uw luxe reis of event tot een onvergetelijke ervaring kunnen maken? Neem dan contact ons op om uw wensen te bespreken.

U kunt ons ook bellen op:
+31 (0)85-0210319

Wij ontzorgen u volledig: voor, tijdens en na uw reis!

Contact formulier

1 + 8 =

Hoofdkantoor

Schiphol

’s-Hertogenbosch

Beoordelingen

115 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10