Over e-Business Travel

Een zakenreis, groepsreis, maritieme reis of incentive boeken lijkt eenvoudig, maar er komt meer bij kijken dan u denkt. Als full service zakelijk reisbureau neemt e-Business Travel u alles uit handen. Dat bespaart u veel rompslomp, tijd én kosten. Door afspraken met luchtvaartmaatschappijen, leveranciers en lokale samenwerkingen kunnen wij flinke besparingen voor u realiseren, die op kunnen lopen tot 20%. Maar ook in het geval van calamiteiten en/of noodsituaties staan wij 24/7 voor u klaar. Wij regelen niet alleen uw vliegticket, maar uw gehele reis. Zo ontzorgen wij u volledig en heeft u de garantie dat alles tot in de puntjes is geregeld. e-Business Travel is uw gespecialiseerde zakenreisbureau dat u voorziet in alle mogelijke Travel Services.

Team van specialisten

U wilt een perfect geregelde zakenreis, groepsreis of event. Dat organiseren wij met veel expertise en plezier voor u. Ons team van enthousiaste en ervaren medewerkers staat altijd voor u klaar. Om de kwaliteit van ons zakenreisbureau te waarborgen hebben al onze reisadviseurs jarenlange ervaring in de reisbranche. Zo bent u verzekerd van de beste service en dienstverlening. Maak kennis met ons enthousiaste team.

Zakenreizen

Uw zakenreizen persoonlijk en tot in de puntjes laten regelen? Dat doet u via onze ervaren Business Travel medewerkers.
U bespaart veel tijd én kosten.

Marine

Bent u actief in de scheepvaart-industrie? Dan boekt onze gespecialiseerde afdeling Marine Travel voor u de beste zeelieden tarieven. Snel en flexibel.

Groepsreizen

Wilt u een groepsreis, bedrijfsuitje of incentive reis organiseren? Onze Group Travel afdeling is dé specialist in het organiseren van uw groepsreis op maat.

Luxe reizen

Wilt u reizen als een VIP? Met luxe vervoer, high class hotels en exclusieve restaurants? Onze afdeling VIP Travel organiseert uw luxe reizen van A tot Z.

HumanitAir

Maken u en uw medewerkers humanitaire reizen? Wij helpen u graag op een efficiënte, veilige en duurzame manier op weg naar uw bestemming.

Zakenreizen op maat: wij kennen uw wensen

Als klant van e-Business Travel kennen wij uw reizigersprofiel én dat van uw medewerkers die regelmatig via ons vliegen. We onthouden op welke plek u het liefst zit in een vliegtuig en wat uw eventuele dieetwensen zijn. Zo hoeft u niet iedere keer dezelfde informatie te verstrekken. Doordat we onze klanten kennen, kunnen we bovendien actief meedenken en oplossingen aandragen. Dat is onze persoonlijke aanpak!

Voordeel door lokale contacten

U profiteert volop van de wereldwijde lokale contacten die e-Business Travel heeft als partner van GlobalStar Travel Management. U krijgt hierdoor de beste prijs en de beste reisoplossingen. GlobalStar Travel Management is een internationaal zakenreisnetwerk van zo’n 85 zelfstandige reisagenten. e-Business Travel is als enige Nederlandse zakenreisbureau partner van deze wereldwijde organisatie. Reisagenten uit 74 landen combineren hun lokale expertise en betrokkenheid. Hierdoor kunnen wij u wereldwijd de beste reisoplossingen bieden. Een partnership waarvan u als relatie dus maximaal profiteert! Uw vliegtickets kunnen wij dankzij dit internationale netwerk tegen lokale tarieven aanbieden.

Vluchten online boeken

Wilt u uw zakenreis zelf boeken, dan kan dat in onze online booking tool Atriis. Of u nu een reiziger, travel manager of management assistente bent, af en toe of dagelijks reizen boekt, ons gebruiksvriendelijke systeem biedt talloze mogelijkheden. In onze online tool heeft u de beschikking over een uitgebreid aanbod van vluchten, accomodaties, huurauto’s, treinen en zelfs transfers of taxi’s. We kunnen de tool op maat voor u inrichten, zodat we rekening kunnen houden met uw reisbeleid. 

 

e-Business Travel 24/7 bereikbaar

Wanneer u een tot in de puntjes verzorgde reis maakt is het erg prettig dat u, in geval van nood, ons 24/7 kunt bellen. Als u boekt bij e-Business Travel krijgt u ons noodnummer. Indien u ons buiten kantoortijden dringend nodig heeft, krijgt u altijd één van onze eigen medewerkers te spreken. Wij werken niet met een callcenter. Wij bieden u een persoonlijke aanpak en service. Hierdoor kunnen wij u direct en adequaat helpen.

Travel services

e-Business Travel biedt u tal van travel services. U wilt graag perfecte aansluitingen, vervoer ter plaatse (taxi, huurauto, trein, ferry) en natuurlijk de beste accommodaties. Dit zijn basiszaken die wij standaard voor u regelen. Maar ook als u met spoed een visum nodig heeft of nog een verzekering moet afsluiten of specifieke rapportagewensen heeft, helpen wij u. Lees meer over onze extra services onder Travel Services. Wij maken het u zo gemakkelijk mogelijk.

Waarom e-Business Travel?

Waarom
e-Business Travel?

Z

24/7 bereikbaar

Z

Maximaal voordeel

Z

Vast team van specialisten

Z

Beste prijs/kwaliteit

Z

Persoonlijke aandacht

Z

Wereldwijd lokale tarieven

Z

Alles onder 1 dak

Z

Snelle reactietijd

Z

Rapportage zoals u dat wenst

Z

Zeeliedentarieven

Wat u ook voor specifieke wensen heeft,
wij regelen het voor u!

Uw reis op maat laten organiseren door
e-Business Travel?

Uw zakenreizen op maat laten organiseren door
e-Business Travel?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Hoe wij uw zakenreis, groepsreis, luxe reis of marine reis tot in de puntjes kunnen regelen? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.

U kunt ons ook bellen op:
+31 (0)85-0210310

Wij ontzorgen u volledig: voor, tijdens en na uw reis!

Contactformulier

Hoofdkantoor

Schiphol

’s-Hertogenbosch

Beoordelingen

117 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10