Zakenreizen

Uw zakenreizen persoonlijk en tot in de puntjes laten regelen?

Dat doet u via e-Business Travel. Boek uw zakenreis via e-Business Travel en bespaar veel tijd en kosten. e-Business Travel is hét zakenreisbureau voor de organisatie van uw complete zakenreizen. Onze specialisten regelen uw business trip op maat tegen de scherpste prijzen. Vertel ons uw wensen en budget en onze enthousiaste medewerkers doen u een passend voorstel.

Alles voor uw zakenreis onder 1 dak

Bij een zakenreis denkt u waarschijnlijk direct aan het regelen van vliegtickets. Bij goed georganiseerde zakenreizen komt echter veel meer kijken dan de inkoop van gunstige tickets. U wilt graag perfecte aansluitingen, vervoer ter plaatse (taxi, huurauto, trein, ferry) en natuurlijk de beste accommodaties. Dit zijn basiszaken die wij standaard voor u regelen.
Maar ook als u met spoed een visum nodig heeft of nog een verzekering moet afsluiten of specifieke rapportagewensen heeft, helpen wij u. Lees meer over onze extra services onder travel services. Wij kunnen alles voor u organiseren, maar wilt u liever zelf online een vlucht boeken? Dan is dat ook mogelijk in onze online bookingtool Atriis.

Zakenreizen op maat: wij kennen uw wensen

U wilt een perfect geregelde zakenreis. Dat organiseren wij met veel expertise en plezier voor u. Maar wat nog belangrijker is: wij kennen u. Wij weten wat uw wensen en voorkeuren zijn. Ook van uw medewerkers die regelmatig via ons vliegen kennen we het reizigersprofiel. We onthouden op welke plek u het liefst zit in een vliegtuig en wat uw eventuele dieetwensen zijn. Zo hoeft u niet iedere keer dezelfde informatie te verstrekken. Doordat wij u en uw wensen kennen, kunnen we bovendien actief met u meedenken en oplossingen en ideeën aandragen. Dat is onze persoonlijke aanpak.

e-Business Travel altijd bereikbaar

Wanneer u een zakenreis maakt is het erg prettig dat u, in geval van nood, ons 24/7 kunt bellen. Als u een zakenreis boekt bij e-Business Travel krijgt u ons noodnummer. Indien u ons buiten kantoortijden dringend nodig heeft, krijgt u altijd één van onze eigen medewerkers te spreken. Wij werken niet met een callcenter. Wij bieden u een persoonlijke aanpak en service. Hierdoor kunnen wij u direct en adequaat helpen.

Business Travel voordeel voor uw bedrijf

U wilt een volledig verzorgde zakenreis, maar uiteraard is het kostenplaatje een belangrijk aspect. Als klant plukt u de vruchten van onze samenwerkingen en vergaande afspraken met onze nationale en internationale partners. Betere prijzen, goede loyaliteitsprogramma´s en een internationaal netwerk, waardoor wij lokale prijzen kunnen bieden. Als preferred supplier van FME’s Members’ Benefits programma en door de samenwerking met onze GlobalStar partners, regelen wij voor u de voordeligste vliegtickets, de beste accommodaties en alle vervoer ter plaatse. Heel veel voordeel voor u dus.

Voordeel door inkooporganisatie van FME-CWM

e-Business Travel is sinds 2003 preferred supplier van Stichting Members’ Benefits, een inkooporganisatie opgericht door FME-CWM. Via Members’ Benefits kan e-Business Travel door collectieve inkoop alle leden laten profiteren van flinke kortingen bij autoverhuurbedrijven en tientallen luchtvaartmaatschappijen. Kortingen die op kunnen lopen tot maar liefst 40%. U kunt ook zelf uw auto online boeken via Members’ Benefits met gebruikmaking van een speciale actiecode. Dit levert u 5% korting op. Vraag ons naar de link.

Global Star: voordeel door lokale contacten

U profiteert volop van de wereldwijde lokale contacten die e-Business Travel heeft als partner van GlobalStar Travel Management. U krijgt hierdoor de beste prijs en de beste reisoplossingen. GlobalStar Travel Management is een internationaal zakenreisnetwerk van zo’n 85 zelfstandige reisagenten. e-Business Travel is als enige Nederlandse zakenreisbureau partner van deze wereldwijde organisatie. Reisagenten uit 74 landen combineren hun lokale expertise en betrokkenheid. Hierdoor kunnen wij u wereldwijd de beste reisoplossingen bieden. Een partnership waarvan u als relatie dus maximaal profiteert! Uw vliegtickets kunnen wij dankzij dit internationale netwerk tegen lokale tarieven aanbieden.

Uw Duty of Care nemen wij uit handen

U heeft de verantwoordelijkheid voor medewerkers, die voor uw organisatie reizen en onderweg tegen een reisprobleem aanlopen, te helpen. Bij dichte mist, een onverwachte ziekenhuisopname of wat dan ook. Als bedrijf heeft u een duty of care en neemt u uw verantwoordelijkheid. Bij een calamiteit wilt u weten of uw medewerker veilig is of in veiligheid kan worden gebracht. Heeft uw medewerker de zakenreis zelf via internet geboekt, dan weet u niet waar uw medewerker is. Wij weten dat wel. e-Business Travel is 24/7 persoonlijk bereikbaar voor vragen of problemen. Onze ervaren adviseurs kunnen u en uw medewerkers dus altijd deskundig adviseren. Wij beschikken over alle reisgegevens en weten dus precies welke actie wij moeten ondernemen. Zo nemen wij u uw zorgplicht uit handen.

Waarom e-Business Travel?

Waarom
e-Business Travel?

Z

24/7 bereikbaar

Z

Maximaal voordeel

Z

Vast team van specialisten

Z

Beste prijs/kwaliteit

Z

Persoonlijke aandacht

Z

Wereldwijd lokale tarieven

Z

Alles onder 1 dak

Z

Snelle reactietijd

Z

Rapportage zoals u dat wenst

Z

Zeeliedentarieven

Uw zakenreizen op maat laten organiseren door
e-Business Travel?

Uw zakenreizen op maat laten organiseren door
e-Business Travel?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Hoe wij uw zakenreizen goed en voordelig kunnen regelen? Neem dan contact op via ons contactformulier om uw wensen te bespreken.

U kunt ons ook bellen op:
+31 (0)85-0210310

Wij ontzorgen u volledig: voor, tijdens en na uw reis!

Contactformulier

Hoofdkantoor

Schiphol

’s-Hertogenbosch

Beoordelingen

117 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10