Luxe rondreis Thailand

Naast uw zakelijke reizen organiseert onze afdeling VIP Travel ook uw particuliere luxe reizen van A tot Z. Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Aan elk detail denken wij. Zodat u kunt genieten en baden in luxe. Vertel ons uw wensen en wij regelen het voor u. Niets is ons te gek. De mooiste plekken, ’s werelds beste restaurants en hotels, De meest bijzondere excursies, bij e-Business Travel maken wij van uw reis een sensationele belevenis! Onze medewerkers van de afdeling VIP Travel denken met u mee voor een passende en verrassende invulling van uw reis. Een rondreis door Thailand is één van de vele mogelijkheden die wij voor u op maat kunnen organiseren.

Thailand

Thailand kent tal van mogelijkheden:

  • Op de fiets met een privé gids Bangkok verkennen.
  • Overnachten in een luxe ‘Floating House’ op de River Kwai.
  • Olifanten verzorgen voor 1 dag.
  • Heerlijk relaxen op de mooiste stranden in een luxe resort.

Rondreis Thailand


Genieten in het land van de glimlach… Thailand is een land met talloze hoogtepunten. Van de bruisende metropool Bangkok tot parelwitte stranden en van kleurrijke bergstammen tot, natuurlijk, de olifant. Ontdek tijdens uw rondreis door Thailand de veelzijdigheid die het land te bieden heeft en vergeet vooral niet de levendige markten te bezoeken én de Thaise keuken te proeven. Breng een offer aan de monniken of bekijk de beroemde brug over de River Kwai. Fietsen door de rijstvelden in het noorden is ook een echte aanrader. Thailand staat bekend om de vriendelijke mensen en de voortreffelijke massages. Bestel een verse fruitshake op de avondmarkt en proef heerlijke gerechten uit de veelzijdige Thaise keuken. Genieten lukt hier wel!

Uw luxe reis op maat laten organiseren door
e-Business Travel?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Hoe wij uw luxe reis of event tot een onvergetelijke ervaring kunnen maken? Neem dan contact ons op om uw wensen te bespreken.

U kunt ons ook bellen op:
+31 (0)85-0210319

Wij ontzorgen u volledig: voor, tijdens en na uw reis!

Contact formulier

5 + 7 =

Hoofdkantoor

Schiphol

’s-Hertogenbosch

Beoordelingen

116 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10