Luxe reis Dubai

 

Naast uw zakelijke reizen organiseert onze afdeling VIP Travel ook uw particuliere luxe reizen van A tot Z. Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Aan elk detail denken wij. Zodat u kunt genieten en baden in luxe. Vertel ons uw wensen en wij regelen het voor u. Niets is ons te gek. De mooiste plekken, ’s werelds beste restaurants en hotels, de meest bijzondere excursies, bij e-Business Travel maken wij van uw reis een sensationele belevenis! Onze medewerkers van de afdeling VIP Travel denken met u mee voor een passende en verrassende invulling van uw reis. Een luxe reis naar Dubai is één van de vele mogelijkheden die wij voor u op maat kunnen organiseren.

Dubai

Wilt u een stedentrip combineren met een luxe strandbestemming, dan is Dubai de bestemming bij uitstek. Geniet van hagelwitte stranden, de mooiste en meest luxe hotels, een bruisend nachtleven en shop in de prachtige winkelcentra. Ook buiten de stad bieden een duinsafari of zelfs een boottocht naar Oman genoeg avontuur.

Excursies Dubai

Wat heeft Dubai u zoal te bieden:

  • Burj al Arab, het enige 7-sterren hotel ter wereld waar u per limo naartoe kunt, maar zelfs ook per helikopter op het dak kunt arriveren.
  • Bezoek de Gold Souq en de Spice Souq, maak een romantische boottocht op de Dubai Creek in een traditionele boot of bezoek de Burj Khalifa. Met 828 meter is dit het hoogste gebouw ter wereld.
  • Ga de woestijn in voor een spectaculaire jeep safari waarna u een traditioneel diner in de woestijn geserveerd krijgt, op een kameel kunt rijden of met een board van de hoge duinen kunt glijden
  • Maak een dagtocht naar Musandam in Oman en vaar op een dhow langs de kust van dit “Noorwegen van Arabië” met haar prachtige fjorden.

Uw luxe reis op maat laten organiseren door
e-Business Travel?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Hoe wij uw luxe reis of event tot een onvergetelijke ervaring kunnen maken? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.

U kunt ons ook bellen op:
+31 (0)85-0210319

Wij ontzorgen u volledig: voor, tijdens en na uw reis!

Contact formulier

12 + 9 =

Hoofdkantoor

Schiphol

’s-Hertogenbosch

Beoordelingen

117 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10