HUMANITAIR

Werkt u voor een ngo, liefdadigheidsinstelling, kerkelijke organisatie, privé initiatief of een andere organisatie die “erop uit gaat” om anderen te helpen? Onze collega’s van HumanitAir werken samen met de grootste luchtvaartmaatschappijen bij het verstrekken van humanitaire tarieven met speciale voorwaarden voor deze doelgroep. Met deze ngo-tarieven en missionary fares krijgt u meer vrijheid bij het wijzigen en annuleren van reserveringen. Voor uw organisatie levert dit besparingen op die er toe doen. 

Voor wie

De travel consultants van HumanitAir zijn gespecialiseerd in het organiseren van ingewikkelde en vaak zeer urgente reizen van humanitaire reizigers. Deze reizigers werken bij zeer uiteenlopende organisaties. Dit zijn ngo’s en liefdadigheidsinstellingen, maar ook zendingsorganisaties, kerken, privé-initiatieven en andere organisaties die “erop uit gaan om anderen te helpen”.

Wij adviseren organisaties of ze zouden moeten gaan reizen, hoe ze het beste kunnen reizen en wat de beste opties zijn op het gebied van duurzaamheid, zorgplicht en kosten. Ook informeren wij de reizigers over de huidige situatie in het land van bestemming op het gebied van politiek, economie, gezondheid en vele andere zaken die relevant zijn.

Speciale tarieven

Voor humanitaire reizen bestaan speciale vluchttarieven, zogenoemde NGO-tarieven of missionary fares. Wij noemen ze HumaniFares. De voordelen van deze tarieven zijn o.a. meer flexibiliteit bij het wijzigen of annuleren van vliegtickets, meer flexibiliteit in verblijfsvoorwaarden en extra bagage opties.

HumanitAir werkt samen met de grootste luchtvaartmaatschappijen voor het verkrijgen van deze speciale tarieven. Naast deze HumaniFares hebben onze travel consultants natuurlijk ook toegang tot reguliere tarieven (published fares).

Voordelen Humanitair

Voordelen HumanitAir

Z

Speciale tarieven met maximale flexibiliteit

Z

Advies op het gebied van duurzaam reizen

Z

Focus op de veiligheid van de reiziger

Z

Missie gaat voor volume of winstgevendheid

Z

Travel consultants met jarenlange ervaring in humanitaire reizen

HumaniCare

Het is voor onze HumanitAir collega’s van groot belang dat uw medewerkers goed geïnformeerd en veilig op reis gaan. We adviseren de reiziger voor vertrek dan ook met up-to-date informatie over de bestemming. Dit wordt ondersteund door travel alerts in geval van noodsituaties. Dient een dergelijke situatie zich aan, dan biedt onze 24/7 nooddienst hulp en uitkomst; deze wordt bemand door onze vaste medewerkers, zij kennen de reiziger en kunnen snel en efficiënt handelen.

“Ons werk stopt pas als onze reizigers, uw medewerkers, veilig thuis zijn”.

We zijn er trots op deze doelgroep met onze speciale service van dienst te kunnen zijn. Wilt u meer weten over de de mogelijkheden en dienstverlening, bezoek dan HumanitAir. 

Uw humanitaire reis laten organiseren door HumanitAir?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Hoe wij u en uw reizigers van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier om uw wensen te bespreken.

U kunt ons ook bellen op: 
+31 (0)85-0131250

Wij helpen u graag anderen te helpen. 

Contactformulier

Hoofdkantoor

Schiphol

’s-Hertogenbosch

Beoordelingen

116 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10