Partners

Samen denken en werken is de sleutel tot succes in de komende jaren. Ook voor ons geldt dat betrouwbare partners heel belangrijk zijn. Als klant plukt u er de vruchten van. Betere prijzen, goede loyaliteitsprogramma´s en een internationaal netwerk, waardoor wij lokale prijzen kunnen bieden.

FME-CWM - Stichting Members' Benefits

Al sinds 2003 is e-Business Travel, als enige zakenreisbureau, preferred supplier van inkooporganisatie Stichting Members’ Benefits. Een stichting met een uniek inkoopprogramma voor ruim 7.600 ondernemingen. Via één van de twaalf brancheverenigingen zijn deze bedrijven aangesloten bij de Stichting Members’ Benefits. e-Business Travel kan door collectieve inkoop alle leden laten profiteren van flinke kortingen bij ruim vijftien luchtvaartmaatschappijen. Kortingen die op kunnen lopen tot maar liefst 32%. Daar heeft u bij het boeken uw zakenreizen via ons dus direct voordeel van.

 

Oorsprong Members’ Benefits

Stichting Members’ Benefits is opgericht door FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie in Nederland. Bij FME zijn 2.200 bedrijven (met zo’n 220.000 medewerkers) aangesloten. De FME leden zijn technostarters, handelsbedrijven, middelgrote en kleine industrie (mki) en grote industrie/multinationals die actief zijn in de sectoren metaal, elektronica, elektrotechniek en kunststof.

Het Members’ Benefits programma, de succesvolle activiteit van FME, is vanaf 2003 verzelfstandigd in de Stichting Members’ Benefits. Dit enerzijds om deze activiteit verder uit te bouwen en te professionaliseren, anderzijds om het programma ook aan andere brancheorganisaties aan te bieden. Bedrijven die lid zijn, maken door het programma op basis van collectieve contracten gebruik van aanzienlijke kortingen. Meer informatie vindt u op de website van de stichting Members’ Benefits.

GlobalStar Travel Management

e-Business Travel is, als enige Nederlandse zakenreisbureau, partner van GlobalStar Travel Management. Hierdoor profiteert u van lokale tarieven wereldwijd. GlobalStar is een internationaal zakenreisnetwerk van zo’n 85 zelfstandige reisagenten, actief in 74 landen. Deze reisagenten, waaronder wij, combineren hun lokale expertise en betrokkenheid in een organisatie die wereldwijd de beste reisoplossingen biedt.

Uw voordeel door GlobalStar

Wij kunnen u en uw zakenrelaties nu ook lokale tarieven bieden. Een ticket Shanghai-Amsterdam kan in Nederland immers een ander tarief hebben dan in Shanghai zelf. Bovendien weten onze GlobalStar partners meer over uw bestemming, waardoor zij uw zakenreis tot in de puntjes regelen. Stel, u organiseert een sales meeting in het buitenland waar sales managers uit verschillende landen bij aanwezig moeten zijn. U vertelt ons wie waar moet zijn en zorgt voor een inspirerende meeting. Wij zorgen, met onze GlobalStar partner, voor de voordeligste vliegtickets, de beste accommodatie en alle vervoer ter plaatse.

Sterk betrokken GlobalStar partners

Alle GlobalStar partners hebben een vergelijkbare werkwijze en leveren excellente service. Het zijn onafhankelijke, zelfstandige reisagenten die sterk betrokken zijn bij het succes van hun klanten. Ongeacht in welke branche u actief bent of hoe groot uw bedrijf is.

Luchtvaartmaatschappijen

e-Business Travel heeft kortingsafspraken met onder andere Aer Lingus, Air Canada, American Airlines, ANA, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Cathay Pacific, Emirates, Etihad Airways, Garuda Indonesia, Iberia, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Qatar Airways, Singapore Airlines, Swiss, Turkish Airlines en United.

NATM

De Nederlandse Associatie voor Travel Management is dé belangenvereniging van managers in het bedrijfsleven die verantwoordelijk zijn voor de zakelijke reizen binnen de onderneming. e-Business Travel is allied member en draagt daarmee bij aan overdracht van kennis en ervaring in de Nederlandse reisbranche.

Doelstelling van NATM

De doelstelling van de vereniging is het behartigen van de zakenreisbelangen van de aangesloten bedrijven en organisaties. Hiertoe worden de ontwikkelingen binnen de reisindustrie kritisch gevolgd en waar mogelijk beïnvloed ten gunste van de aangesloten bedrijven.

Kennis en overdracht

Kennis en ervaring in de reisindustrie worden op de leden overgedragen door persoonlijke en schriftelijke contacten, symposia, bijeenkomsten, lezingen en presentaties. Zodat de Direct Member op zijn/haar vakgebied efficiency en kostenbeheersing kan bewerkstelligen.

Bijeenkomsten NATM

Het NATM bestuur organiseert jaarlijks een vijftal ledenvergaderingen waar informatieve en zeer educatieve presentaties op zakenreisgebied plaatsvinden. Personen verantwoordelijk voor travel management kunnen hier met hun collega’s informatie, ideeën, kennis en ervaring(en) uitwisselen. Het bestuur vergadert jaarlijks 12 keer. Ook zit zij regelmatig met luchtvaartmaatschappijen zoals KLM om de tafel. Om de twee jaar vindt er een NATM-symposium plaats. Hier komen actuele onderwerpen en ontwikkelingen op het gebied van Travel Management aan de orde. In samenwerking met diverse partners organiseert de NATM jaarlijks een aantal werkbezoeken en (internationale) studiereizen.

Sunny Cars

Wanneer u lid bent van Members’ Benefits krijgt u als klant van e-Business Travel korting op autohuur via Sunny Cars. Als u zelf graag uw auto online wilt boeken en u bent niet in het bezit van de actiecode die u nodig heeft om 5% korting te krijgen, vraag deze dan bij ons op. Sunny Cars is Europa´s grootste, onafhankelijke specialist in autohuur. In ruim 120 landen wereldwijd, met zo’n 8.000 verhuurstations, hebt u de keuze uit een modern wagenpark met veel verschillende type auto’s. Zo kunt u altijd de juiste auto huren, passend bij uw bestemming en reisgezelschap en bent u verzekerd van een uitstekende service en kwalitatieve auto’s. Speciaal voor zakelijke klanten is er een aparte cliëntenservice. Al jaren achtereen wordt Sunny Cars door de Nederlandse reisbranche uitgeroepen tot beste autoverhuurder.

Alle kosten Inclusief bij Sunny Cars

Bij Sunny Cars huurt u een auto volgens het ‘all-inclusive’ concept. Dat betekent dat bij de huurprijs geen extra kosten komen. Alle mogelijke kosten zijn inclusief, dat wil zeggen:

  • Ongelimiteerd aantal kilometers;
  • Lokale belastingen;
  • Geen additionele afleveringskosten op luchthavens;
  • Aanvullende WA-verzekering van € 7,5 miljoen euro;
  • Schadeverzekering (CDW) en Diefstalverzekering (TP);
  • Terugbetaling eigen risico;
  • Glas-banden-bodem-dak schadedekking;
  • Gratis annulering tot 14 dagen na boeking.

Op maat met servicepakketten en Flexservice

Als u van nog meer comfort wilt genieten, kunt u kiezen voor een van de aanvullende servicepakketten. Zo kunt u gebruik maken van de fast lane bij de verhuurbalie, een auto huren zonder creditcard of een combinatie daarvan, maar Sunny Cars biedt ook pakketten inclusief een GPS of extra bestuurder. Bovendien kunt u ook kiezen voor de Flexservice waarmee u uw autohuur kosteloos en zonder opgave van reden kunt annuleren. Normaal kost deze service €1,- per huurdag, maar nu ontvangt u de Flexservice gratis bij elke reservering. U hoeft hiervoor niets te doen, de Flexservice wordt automatisch aan uw reservering toegevoegd. 

BTP - Business Travel Partners

Business Travel Partners is een samenwerkingsverband van 14 IATA reisbureaus in Nederland en België met expertise in het verzorgen van vliegtickets voor zakenreizen, zeelieden en particulieren. De service van BTP reisbureau gaat verder dan alleen “uitgebreid”. Persoonlijk contact, vakkennis, ervaring en uiterst gemotiveerde reisspecialisten maken het verschil. De BTP omzet bedraagt ruim 300 miljoen euro. Door gezamenlijke inkoopkracht kunnen de scherpste prijsafspraken gemaakt worden, waardoor u als (zaken)reiziger profiteert van de beste tarieven!

Waarom e-Business Travel?

Waarom
e-Business Travel?

Z

24/7 bereikbaar

Z

Maximaal voordeel

Z

Vast team van specialisten

Z

Beste prijs/kwaliteit

Z

Persoonlijke aandacht

Z

Wereldwijd lokale tarieven

Z

Alles onder 1 dak

Z

Snelle reactietijd

Z

Rapportage zoals u dat wenst

Z

Zeeliedentarieven

Uw zakenreizen op maat laten organiseren door
e-Business Travel?

Uw zakenreizen op maat laten organiseren door
e-Business Travel?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Hoe wij uw zakenreizen goed en voordelig kunnen regelen? Neem dan contact op via ons contactformulier om uw wensen te bespreken.

U kunt ons ook bellen op:
+31 (0)85-0210310

Wij ontzorgen u volledig: voor, tijdens en na uw reis!

Contactformulier

Hoofdkantoor

Schiphol

’s-Hertogenbosch

Beoordelingen

117 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10