Uitreiking Zakenreis Awards 2023

Op 4 november 2023 werden in het Hilton Hotel op Schiphol de Zakenreis Awards 2023 uitgereikt. Het was een feestelijke avond waar 150 gasten, werkzaam in de zakenreisindustrie, genoten van een diner en amusement van onder andere Dominee Gremdaat en de ABBA-tributeband A-Fever. Gedurende de avond werden diverse bedrijven en personen in het zonnetje gezet. Er werden tal van awards uitgereikt en e-Business Travel won deze avond meerdere prijzen.

In de categorie Travel Management Company of the Year 2023 eindigde e-Business Travel op een mooie tweede plaats, waarbij we op het deelgebied Sustainability het hoogst scoorden.

De award voor Business Travel Consultant of the Year 2023 ging naar onze collega Marlies Appels van HumanitAir. Marlies werkt op ons kantoor in Den Bosch waar o.a. ons onderdeel HumanitAir is gevestigd. Het was de eerste keer dat deze award werd uitgereikt. Zakenreisbureaus konden Travel Consultants aandragen, waarna een jury vervolgens op basis van de inzendingen een selectie maakte. Marlies eindigde samen met twee andere genomineerden in de “finale” en ging uiteindelijk met de award naar huis.

Tenslotte ging de belangrijke award voor Business Travel Professional of the Year 2023 naar Ursula Jansen. Zij is werkzaam voor Stichting Vluchteling, een gewaardeerde klant van HumanitAir. Het bijzondere van deze prijs is dat hij voor de allereerste keer werd uitgereikt aan een Travel Manager van een NGO, wat met het oog op alles wat momenteel speelt in de wereld natuurlijk heel passend is.

Al met al hele mooie prestaties en we zijn bijzonder trots op het behalen van deze awards, die we mede dankzij ons hele team in de wacht hebben gesleept.

Marlies Appels – HumanitAir (links) en Ursula Jansen – Stichting Vluchteling

Lees het uitgebreide artikel in Luchtvaartnieuws en bekijk alle foto’s hier: Luchtvaartnieuws Zakenreis Awards