Premium Economy Class

Emirates heeft haar nieuwste A380’s voorzien van een nieuwe Premium Economy reisklasse. Deze A380’s vliegen vanaf 1 augustus tussen Dubai en Londen Heathrow, Parijs Charles de Gaulle en Sydney. Vanaf 1 december komt daar Christchurch bij.

Extra ruimte en comfort

De aparte Premium Economy cabine, die zich op het hoofddek vooraan in het vliegtuig bevindt, beschikt over 56 stoelen. Deze zijn uitgevoerd in crème-leer met verhoogde, verzachte beensteunen die extra ruimte bieden om u uit te strekken. Daarnaast heeft de verstelbare hoofdsteun zes instellingen en kan de stoel verder naar achter, waardoor u goed kunt slapen. U kunt kiezen uit een aantal gerechten van de regionale maandmenu’s en genieten van meer dranken en een aantal goede wijnen die niet in Economy Class geserveerd worden. Ook het entertainmentsysteem aan boord is vernieuwd en de A380 beschikt over snellere wifi-service.

Op termijn zal ook een aantal “oudere” A380’s en Boeing 777’s uitgerust worden met de Premium Economy stoelen, met als doel om in totaal 126 vliegtuigen te voorzien van deze klasse.

Maakt u deze zomer een (zaken)reis naar Dubai? Dan biedt Emirates u gratis toegang tot de Burj Khalifa en veel voordeel met de My Emirates Pass. Lees er alles over dit artikel.