Best Cabin Crew

Mei was een feestelijke maand voor Etihad Airways. De nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten viel meerdere keren in de prijzen. Op de Business Traveller Middle East Awards uitreiking, die plaatsvond tijdens een feestelijke ceremonie in The Ritz in Dubai, won Etihad Airways voor het vierde opeenvolgende jaar de prijs voor Best Cabin Crew en daarnaast ook de prijs voor Best Economy Class. Ook werden afgelopen maand de World Travel Awards uitgereikt. In de categorie Middle East Leading Airlines won Etihad Airways ook daar de eerste prijs voor Best Cabin Crew.

Gastvrijheid

Daarnaast sleepte Etihad nog meer prijzen in de wacht, namelijk de eerste prijs voor Middle East’s Leading Airline for Customer Experience, waarbij de algehele gastvrijheid en reiservaring van reizigers die met Etihad vliegen de doorslag gaven, de award voor Best Economy Class en Best Inflight entertainment.

Warme gastvrijheid is het kenmerk van de reizigerservaring van Etihad Airways, die is geïnspireerd op de gastvrijheid van de traditionele Emirati. De luchtvaartmaatschappij werft momenteel wereldwijd nieuw cabinepersoneel voor het team in Abu Dhabi. Na een grondig selectieproces wordt het cabinepersoneel opgeleid volgens de hoogste normen op het gebied van veiligheid, service en gastvrijheid.

Splinternieuwe terminal

Tot slot won de maatschappij uit Abu Dhabi de prijs Best First Class Lounge op Zayed International Airport (ook wel Abu Dhabi International Airport). In november 2023 is Etihad Airways verhuisd naar Terminal A op deze splinternieuwe, superdeluxe thuisbasis van de luchtvaartmaatschappij. Hier arriveren en vertrekken alle Etihad vluchten. In de nieuwe terminal zijn een aantal premium lounges van topklasse te vinden, waaronder de awardwinnende First Class Lounge.

Etihad Airways Terminal A

Neem eens een kijkje in deze prachtige nieuwe terminal en lees er alles over in het volgende blog. Of ervaar het zelf en boek je eerstvolgende zakenreis met Etihad Airways; onze travel consultants helpen je graag.