Extra dagelijkse trein naar Londen

Vanaf 5 september gaat op werkdagen een extra Eurostar rijden tussen Amsterdam en Londen. Hiermee komt het totaal aantal treinen dat dagelijks rijdt tussen deze twee bestemmingen op vier. De extra trein vertrekt iets voor 8 uur in de ochtend uit Amsterdam (rond half 9 uit Rotterdam) en brengt je in 3,5 tot 4 uur naar hartje Londen. Met de huidige situatie op de vliegvelden is dit niet alleen een milieuvriendelijke manier van reizen, maar het bespaart je ook tijd en rompslomp.

Treinen steeds populairder

De vraag naar internationale treinen is de laatste tijd erg toegenomen. Antwerpen, Brussel en Parijs zijn nog steeds de populairste bestemmingen, maar ook treinreizen naar Wenen, Zürich en Milaan zijn steeds meer in trek. NS geeft aan dat hierdoor de (voordelige) tickets sneller zijn uitverkocht, het is dus handig hier rekening mee te houden bij het boeken van je treinreis.

Flexibele tickets

Alle Eurostar tickets zijn overigens flexibel, je kunt ze tot 7 dagen voor vertrek wijzigen. Alleen het eventuele prijsverschil tussen het oude en nieuwe ticket wordt in rekening gebracht. Bij wijzigingen vanaf 6 dagen voor vertrek betaal je wijzigingskosten die tussen de € 40 en €50 bedragen. Lees meer over flexibele tickets op de site van NS International