Privilege Club

Het loyaliteitsprogramma van Qatar Airways heet Privilege Club. Reist u regelmatig met deze maatschappij uit het Midden Oosten, dan kunt u gratis lid worden van dit programma. Boekt u een vlucht, hotel of auto bij Qatar Airways, dan spaart u als lid automatisch Avios. Ook wanneer u vluchten boekt met oneworld partner airlines, zoals British Airways, Iberia, American Airlines of Cathay Pacific ontvangt u Avios. Bekijk de deelnemende partner airlines van oneworld.

Avios

De gespaarde Avios kunt u gebruiken om vluchten of upgrades mee te boeken bij Qatar Airways of een van de oneworld partner airlines, u kunt er extra bagage mee betalen of een auto mee huren . U kunt Avios ook besteden in de Qatar Duty Free shops en restaurants en u kunt ze zelfs schenken aan vrienden of familie.

Privilege Club Collection

Voor leden van Privilege Club introduceert Qatar Airways een nieuw platform: Privilege Club Collection. Hiermee krijgen leden toegang tot een aantal wereldwijde evenementen in de sport, entertainment, lifestyle en cultuur. Via het innovatieve platform kunnen leden bijvoorbeeld met hun Avios bieden op (VIP) tickets voor voetbalwedstrijden van FC Milaan en Paris Saint-Germain, gesigneerde truien of toegang tot een basketbalwedstrijd van de Brooklyn Nets in New York. Met uw Avios kunt u ook op VIP toegangstickets voor concerten als Depeche Mode, John Mayer of the Jonas Brothers in The O2 Arena in Londen bieden. Komt u Avios tekort, dan is het ook mogelijk om uw saldo uit te breiden en Avios te kopen. Wilt u lid worden of meer lezen over de mogelijkheden, bezoek dan Privilege Club Collection.

Ontdek Doha en Qatar zelf

Wilt u een zakelijke reis combineren met een vakantie naar Qatar en bent u op zoek naar inspiratie? Onze collega’s van Group & VIP Travel helpen u graag bij het organiseren van een fantastische en onvergetelijke reis.