De lounge van Star Alliance op Schiphol is voortaan ook tegen betaling toegankelijk voor Economy Class reizigers. Tot voor kort was deze alleen gratis toegankelijk voor Star Alliance Gold leden en First Class en Business Class passagiers.

Star Alliance, de grootste luchtvaartalliantie ter wereld, bood de betaalde toegang ook al aan in de lounges in Los Angeles, Buenos Aires, Rio de Janeiro en Rome. Amsterdam is daar nu aan toegevoegd.

Voucher voor drie uur

Een voucher voor toegang tot de lounge kost 50 euro. Hiervoor krijgt u drie uur toegang en kunt u voorafgaand aan uw zakenreis van een maaltijd genieten, zich ontspannen of in alle rust en comfort werken voordat u aan boord gaat.

Wilt u een voucher voor toegang tot de lounge aanschaffen, dan kan dit via de website van Star Alliance. Wanneer er beschikbaarheid is in de lounge op het moment dat u reserveert, ontvangt u een bevestigingsmail met QR-code. Hiermee krijgt u op de door u gereserveerde dag en tijd toegang tot de lounge. Bent u lid van een Frequent Flyer-programma van een bij Star Alliance aangesloten vliegmaatschappij, dan krijgt u ook nog korting tot 5%.

Bron en foto: Star Alliance