Sixt Ride van taxi tot limousine service

Wij boeken niet alleen vluchten, hotels en autohuur voor onze klanten, maar ook een taxi of transfer behoort tot de mogelijkheden. We werken hiervoor samen met verschillende partijen, waaronder Sixt. Sixt biedt onder de naam Sixt Ride niet alleen een gewone taxidienst aan, maar ook een luxe limousine service. Of je nu een transfer nodig hebt van de luchthaven of treinstation naar je hotel of vervoer naar een klant, alleen of met een groep mensen reist, Sixt Ride biedt vele mogelijkheden.

Service wereldwijd

Sixt Ride biedt zakelijke ritten aan in meer dan 60 landen en meer dan 250 steden wereldwijd. Ze werken samen met lokale partnerbedrijven die zorgvuldig gescreend zijn, zodat ze een professionele dienstverlening met uitstekende service kunnen garanderen. Op die manier ben je ervan verzekerd dat je op een veilige, comfortabele manier naar je plaats van bestemming wordt gebracht tegen scherpe tarieven. Sixt biedt vaak vervoersdiensten voor toonaangevende hotels en luchtvaartmaatschappijen aan, zoals Emirates.

Categorieën

Bij Sixt Ride kunnen we verschillende categorieën auto’s voor je boeken: Ride, Business, First, Ride XL en Business XL. De Ride, Business en First klasse zijn alledrie geschikt voor maximaal drie passagiers en 2 stuks bagage. Met Ride boek je een gewone standaard transfer, terwijl je in de Business en First klasse in de luxere en meeste luxe auto’s van topmerken wordt vervoerd met diverse voordelen. Ben je met meerdere passagiers en meer bagage, dan zijn Ride XL en Business XL het meest geschikt, waarbij Business XL het meeste comfort biedt.

Flexibele voorwaarden

We kunnen een rit op basis van vertrekpunt en bestemming voor je boeken, maar het is ook mogelijk om ritten per uur te reserveren. Reserveringen voor de klasse Ride dienen 24 uur voor vertrek geboekt te worden, alle overige klasses kunnen tot 1 uur voor vertrek geboekt worden. Sixt biedt zeer flexibele annuleringsvoorwaarden: je kunt een geboekte rit gratis annuleren tot 1 uur voor vertrek, behalve in de Ride klasse, daar is de gratis annuleringstermijn 24 uur voor vertrek.

Betaling vooraf

De betaling van de rit vindt bij de reservering plaats. Hierdoor weet je vooraf welk vast bedrag je betaalt, er komen geen onverwachte kosten bij, ongeacht onvoorziene omstandigheden zoals files etc.

Nog meer voordelen

Sixt biedt nog meer voordelen. Zo hebben ze een handige app, waarin je de bestuurder kunt volgen en voorafgaand aan de rit zijn of haar gegevens ontvangt. Sixt heeft ook een loyalty programma, waarmee je miles spaart wanneer je een rit boekt in de Business, First en Business XL klasse. Heb je onverhoopt toch hulp nodig onderweg, dan heeft Sixt een klantenservice waarvan de medewerkers je 24/7 van dienst zijn.

Heb je tijdens je volgende zakenreis een taxi of transfer nodig, dan kijken onze travel consultants graag welke service van Sixt Ride het best bij je wensen past.