Privilege Club

Qatar Airways heeft zijn eigen loyaliteitsprogramma genaamd Privilege Club. Met dit loyaliteitsprogramma kunt u Avios verdienen en inwisselen wanneer u met Qatar Airways en haar partners uit de oneworld alliantie vliegt. Dit opent een wereld aan nieuwe mogelijkheden wanneer u door het uitgebreide netwerk van meer dan 160 bestemmingen van de luchtvaartmaatschappij reist.

Avios sparen en besteden

U verdient niet alleen Avios met het boeken van vluchten, maar ook wanneer u een hotel of huurauto boekt. Dit kan bij meer dan 350.000 hotels wereldwijd en bij ruim 20 autoverhuurpartners die zich op 20.000 locaties bevinden.

Avios punten bieden tal van voordelen, waaronder gegarandeerde award zitplaatsen, scherpe prijzen op Qatar Airways vluchten, upgrades, extra bagage, gratis wifi en korting op duty free shoppen op Hamad International Airport. Avios worden door de volgende luchtvaartmaatschappijen gebruikt voor hun loyaliteitsprogramma’s:

  • British Airways Executive Club
  • Iberia Plus
  • Aer Lingus AerClub
  • Qatar Airways Privilege Club

U kunt Avios tussen elk van deze programma’s overdragen.

Niveaus van lidmaatschap

Het loyaliteitsprogramma Privilege Club heeft vier verschillende niveaus van lidmaatschap. Het instapniveau heet Burgundy en er zijn drie eliteniveaus: Silver, Gold en Platinum. U kunt de verschillende niveaus behalen door QPoints te verdienen tijdens het reizen met Qatar Airways en haar partners. Qatar Airways is lid van de oneword alliantie. Passagiers die zijn ingeschreven in een frequent flyer programma bij een van de oneworld aangesloten luchtvaartmaatschappijen komen – afhankelijk van hun niveau – automatisch in aanmerking voor oneworld priority voordelen.

Oneworld alliantie

Het wereldwijde netwerk van oneworld biedt vluchten naar meer dan 900 bestemmingen in 170 gebieden. In de oneworld alliantie zitten onder andere American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Finnair, Malaysia Airlines en Iberia.

Meer informatie over het loyaliteitsprogramma van Qatar Aiways vind je op Privilege Club. Je kunt je hier ook aanmelden. Kijk ook eens bij Oneworld voor aanvullende informatie.

Heb je als bedrijf interesse in het Corporate spaarprogramma van Qatar Airways, Beyond Business, bezoek dan onze pagina Travel Services.