e-Business Travel gaat exclusief samenwerken met een provider van prive jets.

In deze tijden van Covid-19 wordt het moeilijk u te houden aan social distancing op een luchthaven en in een vliegtuig. Daarom bundelen wij onze krachten met een betrouwbare partner, die gespecialiseerd is in private jets. Onze jarenlange samenwerking heeft bewezen dat wij u comfortabel en veilig naar uw bestemming kunnen brengen.

Waarom in deze tijden een privé jet boeken?

Door gebruik te maken van privé jets kunt u reizen in de veilige omgeving van uw eigen vliegtuig, met de mensen die u uitkiest. Hierdoor gelden er veel minder maatregelen. Over veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken, de vliegtuigen worden per vlucht gereinigd en zullen met de nodige beschermingsmaatregelen opereren.

Corona maatregelen

Het coronavirus heeft grote gevolgen voor internationale reizen. Elk Europees land heeft maatregelen genomen om het coronavirus te bestrijden. Sinds half april zijn sommige landen begonnen met het stapsgewijs versoepelen van de coronamaatregelen. Voor meer informatie over het reisadvies per land, verwijzen wij u graag naar de pagina Nederlandwereldwijd.nl

VIP service op de luchthaven

Wanneer u wel met een normale lijndienstvlucht gaat reizen, maar liever niet in de rij wilt staan in een overvolle vertrekhal, dan regelen wij graag een VIP Terminal Service voor u, zodat u assistentie krijgt bij check in (fast track), immigratie en begeleiding naar de lounge. Zo kunt u zich zo snel mogelijk verplaatsen en beperken we voor u het wachten in de lange rijen op de luchthaven.

Wilt u een privé jet boeken? Vraag naar de mogelijkheden bij onze afdeling Group Travel, mail naar groups@e-businesstravel.nl of bel naar 085 0210 319. We helpen u graag verder.