e-Business Travel heeft, samen met alle andere leden van BTP (Business Travel Partners) een contract getekend met Atriis Technologies voor een nieuwe online bookingtool. Dit is een unieke tool, ontworpen voor zakenreisbureaus maar ook voor klanten, die bijzonder compleet en gebruiksvriendelijk is. Door deze tool hebben zowel wij als onze reizigers toegang tot alle tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen, inclusief NDC (New Distribution Capability). NDC tarieven zijn tarieven die vliegmaatschappijen soms exclusief via hun eigen kanalen aanbieden en die niet in onze reserveringssystemen op te vragen zijn. Hierdoor moesten wij deze tarieven in het verleden steeds uit een veelvoud van bronnen halen. De nieuwe tool heeft verbindingen met meerdere reserveringssystemen (GDS-en) en alle vliegmaatschappijen, inclusief de low cost maatschappijen. Daarnaast kunnen we niet alleen vluchten boeken in de tool, maar ook hotels, treinen, auto’s en andere aanvullende diensten, zoals transfers.

Met Atriis heeft e-Business Travel dus toegang tot alle denkbare content die een reisagent nodig heeft, geconcentreerd in 1 systeem. Met deze nieuwe online bookingtool kunnen wij efficiënter werken, worden processen verbeterd en vereenvoudigd en hoeven wij niet meer buiten de traditionele kanalen om gefragmenteerd te boeken. Tevens biedt Atriis een marktplaats, waardoor wij toegang hebben tot de tarieven van zakenreisbureaus in de gehele wereld.

Naast Atriis beschikt e-Business Travel al langer over de bookingtool Cytric. Met deze diversiteit aan systemen kunnen wij ieder type klant op de door hen gewenste wijze uitstekend bedienen. Denkt u erover om zelf online te gaan boeken via onze tools? Ook dan staan onze travel consultants nog steeds voor u klaar met advies en hulp. 

Wilt u meer weten over het boeken van uw zakenreizen in één van onze online tools? Laat het ons weten, wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden of plannen een demo met u in.