Premium Lounge

Je kunt vanaf nu ook op Rotterdam Airport in alle comfort en rust wachten op je vlucht. Prima Vista heeft namelijk een premium lounge geopend op de luchthaven, met comfortabele zit-/werkplekken en een horecavoorziening. De lounge is dagelijks geopend van 5.30 uur tot 19.00 uur. Wanneer de laatste vlucht eerder vertrekt dan 19.00 uur, sluit de lounge ook eerder. 

Locatie premium lounge

Je vindt de lounge op de eerste etage in de vertrekhal van Rotterdam Airport. Deze is alleen met de lift in de vertrekhal na de securitycheck bereikbaar. 

Kosten toegang

Reizigers die met British Airways in Business Class vliegen of Silver/Gold member zijn, hebben gratis toegang tot de lounge. Alle andere reizigers betalen € 25 per volwassene. Voor deze prijs kun je onbeperkt genieten van de hapjes en drankjes die geserveerd worden.

Reserveren

Je kunt spontaan naar de lounge gaan en kijken of er plaats is, de lounge biedt ruimte aan 20 passagiers. Wil je zeker zijn van een plek, dan is het verstandig om vooraf te reserveren via rotterdam@primavistalounges.com met vermelding van je naam, vluchtnummer en aantal personen. Betaling vindt plaats bij aankomst in de lounge.

Zo begint je (zaken)reis in alle rust en comfort. 

 

 

Bron: Rotterdam The Hague Airport, Foto: Prima Vista Lounges