Singapore Airlines opent gerenoveerde lounges

Singapore Airlines heeft twee lounges op Changi Airport, de thuisbasis van de vliegmaatschappij, volledig gerenoveerd. Het betreft de SilverKris Lounge en de KrisFlyer Gold Lounge. Deze luxe wachtruimtes bevinden zich in Terminal 3 en zijn 24/7 toegankelijk voor reizigers met een Business of First Class ticket of voor reizigers met een hoge frequent flyer status.

De Private Room (het First Class gedeelte van de SilverKris Lounge), het Business Class gedeelte van de SilverKris Lounge en de KrisFlyer Gold Lounge bieden samen plaats aan ongeveer 1.150 reizigers. U vindt er verschillende zit- en rustgelegenheden en dagkamers met een relaxfauteuil of bed en veel privacy. Er is een live cooking station, een eetzaal met self-service buffet en natuurlijk een full-service bar. Kortom, keuzemogelijkheden genoeg om in alle luxe en comfort te werken, dineren of ontspannen voorafgaand aan uw reis.

United opent grootste nieuwe lounge

United heeft onlangs haar grootste lounge van de Verenigde Staten geopend op Newark Airport. De lounge beslaat bijna 2.800 vierkante meter, biedt plaats aan bijna 500 reizigers en is te vinden in Terminal C3. Vanuit de lounge heeft u een prachtig zicht op de skyline van Manhattan. De lounge heeft een modern design en is ingericht met duurzame materialen. Er zijn zes suites met douches die u het gevoel geven dat u in een spa bent en in de coffee shop serveren barrista’s u heerlijke koffie en andere dranken.

Bron & foto’s: Singapore Airlines & United