Als zakenreisbureau zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe ontwikkelingen, verbetering van onze processen en van ons aanbod. Daarom zijn we onlangs een samenwerking gestart met visumdienst CIBT, de grootste verwerker van internationale reisdocumenten ter wereld. Via CIBT kunt u visa, legalisaties en andere reisdocumenten eenvoudig en veilig aanvragen.

Service wereldwijd

CIBT bevindt zich in meer dan 80 landen en u kunt de dienst ook vanuit andere landen gebruiken. De visumdienst regelt visumaanvragen voor meer dan 200 landen, waaronder populaire bestemmingen als China, India, Australië en Saoedi Arabië. Ook voor een ESTA naar de Verenigde Staten of een ETA voor Australië kunt u bij CIBT terecht. Snelheid is, naast een veilige verwerking, belangrijk bij CIBT; visumaanvragen worden vaak binnen een werkdag verwerkt. 

20% korting

Als klant van e-Business Travel krijgt u 20% korting op de bemiddelingskosten van CIBT. Via een speciale portal die voor e-Business Travel is ingericht, kunt u uw visumaanvraag indienen. De betaling van uw aanvraag loopt gewoon via CIBT, deze kunt u per Ideal of creditcard voldoen. Wilt u gebruik maken van de korting en toegang tot de CIBT portal? Vraag onze travel consultants om de link.

Visum voor China

Nu de grenzen naar China weer open zijn, maken veel reizigers plannen om daarheen te vliegen. Het visum dat u voor China nodig heeft, kunt u ook via de speciale portal aanvragen. CIBT adviseert met klem om visa voor China minimaal 3 tot 4 weken voor vertrek aan te vragen.  

visumdienst