Als zakenreisbureau zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe ontwikkelingen, verbetering van onze processen en van ons aanbod. Daarom zijn we een samenwerking gestart met visumdienst CIBT, de grootste verwerker van internationale reisdocumenten ter wereld. Via CIBT kunt u visa, legalisaties en andere reisdocumenten eenvoudig en veilig aanvragen.

Service wereldwijd

CIBT bevindt zich in meer dan 80 landen en u kunt de dienst ook vanuit andere landen gebruiken. De visumdienst regelt visumaanvragen voor meer dan 200 landen, waaronder populaire bestemmingen als China, India, Australië en Saoedi Arabië. Ook voor een ESTA naar de Verenigde Staten of een ETA voor Australië kunt u bij CIBT terecht. Snelheid is, naast een veilige verwerking, belangrijk bij CIBT; visumaanvragen worden vaak binnen een werkdag verwerkt.

20% korting

Als klant van e-Business Travel krijgt u 20% korting op de bemiddelingskosten van CIBT. Via een speciale portal die voor e-Business Travel is ingericht, kunt u uw visumaanvraag indienen. De betaling van uw aanvraag loopt gewoon via CIBT, deze kunt u per Ideal of creditcard voldoen. Wilt u gebruik maken van de korting en toegang tot de CIBT portal? Vraag onze travel consultants om de link.

Visum voor China

De verwachting is dat vanaf 1 december 2023 inwoners uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Maleisië, Japan en Brunei niet langer een inreisvisum nodig hebben om naar China te reizen. Het gaat dan om een zakelijke of toeristische reis van maximaal 15 dagen. De maatregel duurt tot 30 november 2024. Dit nieuwe beleid is nog niet officieel aangekondigd door het China VAC (Visa Application Service Center), maar de verwachting is dat dit snel zal gebeuren.

NB; dit artikel is eerder gepubliceerd in februari 2023, maar hebben we in november 2023 aangepast n.a.v. het gewijzigde inreisbeleid van China. 

 

visumdienst