Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, heeft nieuwe Wi-Fly Chat- en Surf-pakketten geïntroduceerd, waarmee je tijdens je vlucht contact kunt houden met het thuisfront en kunt surfen op het web. Dit geldt voor vluchten die worden uitgevoerd met wide-body toestellen.

Gratis chatten en appen

Iedereen die met Etihad vliegt, kan tijdens de hele vlucht gratis chatberichten versturen via WhatsApp, Messenger en WeChat. Je dient hiervoor wel lid te zijn van het loyalty programma Etihad Guest; door in te loggen met je Etihad Guest-lidmaatschap maak je gratis gebruik van de wifi. Ben je nog geen lid, dan kun je hier een Etihad Guest account aanmaken.

Pakketten

Wil je niet alleen chatten, maar ook toegang tot het internet, sociale media en wil je misschien werken tijdens de vlucht? Dan kun je er ook voor kiezen om Surf Wi-Fly-abonnementen te kopen die beschikbaar zijn voor een vast bedrag met onbeperkte data voor de duur van de vlucht. Er zijn verschillende pakketten:

  • Wi-Fly Chat (vluchten korter dan 7 uur): kosten $2,99 maar gratis voor Etihad Guest-leden
  • Wi-Fly Chat (vluchten van 7 uur of langer): kosten $4,99 maar gratis voor Etihad Guest-leden
  • Wi-Fly Surf (vluchten korter dan 7 uur): kosten $9,99 (onbeperkte data)
  • Wi-Fly Surf (vluchten van 7 uur of langer): kosten $19,99 (onbeperkte data)

Etihad Guest Platinum- en Exclusive-leden en gasten die in Etihad’s First Class-cabines reizen, profiteren van gratis Surf Wi-Fly-toegang tijdens hun hele vlucht. Etihad Guest Gold-leden krijgen 25% korting op het Surf-pakket.

Entertainment aan boord

Gasten die met Etihad vliegen kunnen ook genieten van het uitgebreide inflight entertainmentprogramma E-BOX. E-BOX is on-demand beschikbaar via de schermen op de rugleuning van de wide-body vloot. Vlieg je in een narrow-body toestel, dan kun je E-BOX ook draadloos streamen naar je eigen apparaten.

Naast honderden blockbusterfilms van Hollywood tot Bollywood en Arabische, Aziatische en Europese content, kun je genieten van tv-programma’s, muziek, podcasts en games. Er zijn ook zeven live uitgezonden sport- en nieuwszenders om op de hoogte te blijven van actuele zaken of een live wedstrijd te zien terwijl je aan boord bent.

Wil je zelf ervaren hoe een vlucht met Etihad Airways bevalt, dan helpen wij je graag bij het organiseren van je eerstvolgende zakenreis.