Drie nieuwe Dreamliners

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, voegt in het derde kwartaal van dit jaar drie nieuwe Boeing 787 Dreamliners aan haar vloot toe, naast de 39 Dreamliners die de maatschappij al heeft. Deze drie machines zijn uitgerust met een nieuw interieur dat extra comfort aan de reiziger biedt.

Business Class

De Business cabine is voorzien van comfortabele Elements-stoelen. Etihad is de eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld die de Elements-stoel op de Boeing 787 introduceert. De nieuwe stoelen bieden reizigers een comfortabele en ruime omgeving met extra privacy door een verhoogde suite deur.
Alle 32 Business-stoelen hebben directe toegang tot het gangpad en staan in een 1-2-1-configuratie. De stoelen kunnen worden versteld tot een volledig liggend bed van 78 inch lang en zijn voorzien van een 17,3 inch tv-scherm, Bluetooth-koptelefoonaansluiting, meerdere oplaadpoorten, draadloos opladen en veel opbergruimte.

Economy Class

In Economy zal de nieuwste 787 beschikken over 271 stoelen die lichter in gewicht zijn dan de huidige vloot en daardoor zuiniger zijn. De stoelen bieden veel comfort en een groter gevoel van ruimte door het slimme ontwerp en de aanpassingen, waaronder een armleuning met een slanker profiel. Iedere stoel is voorzien van een 13,3 inch touch screen waarop passagiers een uitgebreid entertainmentprogramma kunnen bekijken. Bovendien zit er ook een handige USB-oplaadpoort.

Milieubewuste maaltijdservice

Voor de inwendige mens heeft Etihad in Economy een nieuwe milieubewuste maaltijdservice geïntroduceerd. Deze is niet alleen stijlvol, maar maakt ook deel uit van een gesloten recyclingsysteem, waarin plastic voor eenmalig gebruik volledig is verwijderd. Met de nieuwe service profiteren reizigers van goede kwaliteit, is tegelijkertijd gedacht aan de functionaliteit voor de bemanning en wordt de impact beperkt waar mogelijk.

Wifi

Aan boord van de 787 Dreamliner heb je beschikking over high-speed wifi met streamingmogelijkheden en live tv, inclusief nieuws- en sportkanalen. 

Wil je het comfort van de nieuwe Dreamliners zelf ervaren, dan helpen wij je graag bij het organiseren van je eerstvolgende zakenreis