Duurzaam reizen met Lufthansa

Duurzaam reizen wordt steeds belangrijker voor veel organisaties, ook voor vliegmaatschappijen. Lufthansa heeft verduurzaming als een van de belangrijkste doelstellingen voor de komende jaren. In 2030 moet de CO2-uitstoot met 50% verminderd zijn ten opzichte van 2019 en in 2050 zal Lufthansa Group compleet CO2-neutraal opereren.

FME

In het magazine Zakelijk Voordeel van FME, de grootste werkgevers- en ondernemersorganisatie van Nederland voor de technologische-industriële sector, wordt uitgebreid aandacht geschonken aan de maatregelen die Lufthansa treft om haar doelstellingen te realiseren. Van vlootvernieuwing tot het gebruik van duurzame brandstof, van operationele maatregelen in de lucht en op de grond tot aanpassingen in de catering. Meer weten? Lees er alles over: Artikel FME Ledenvoordeel Lufthansa

Reizen met korting door Stichting Members’ Benefits

Al sinds 2003 is e-Business Travel, als enige zakenreisbureau, preferred supplier van de door FME opgerichte inkooporganisatie Stichting Members’ Benefits. Een stichting met een uniek inkoopprogramma voor ruim 22.000 ondernemingen met circa 700.000 werknemers. Via één van de dertig brancheverenigingen zijn deze bedrijven aangesloten bij de Stichting Members’ Benefits. e-Business Travel kan door collectieve inkoop alle leden laten profiteren van flinke kortingen bij tientallen luchtvaartmaatschappijen. Kortingen die op kunnen lopen tot maar liefst 40%. Daar heeft u bij het boeken uw zakenreis veel voordeel van.