Grootste carnaval ter wereld

Wil je deze winter naar de zon en hou je van een feestje? Wat dacht je van het grootste carnaval ter wereld? Van 8 tot 17 februari 2024 kun je dit adembenemende spektakel zelf beleven tijdens het carnaval in Rio de Janeiro.

VIP arrangement

Wij bieden een ongekend VIP arrangement, waarbij alles volledig verzorgd is, van je reis en transfers tot je hotelovernachting in een stijlvol boutique hotel. Je zit op de eerste rij van de tribune waar je de bruisende optocht voorbij ziet komen en geniet van cocktails en een overvloedig buffet in een speciale VIP zone. Hier kun je mingelen met locals en je kunt er genieten van de spectaculaire parade.

Iguazu en Pantanal

Een uitbreiding van deze reis met een bezoek aan de Iguazu watervallen of de schitterende natuur van Pantanal behoort ook tot de mogelijkheden. We kunnen deze reis organiseren voor een privé groep, maar wil je als bedrijf een groep relaties of medewerkers meenemen naar het bruisende Brazilië, dan kan dat natuurlijk ook. Heb je interesse? Onze collega’s van Group Travel vertellen je graag alle details van deze fantastische reis. Je kunt ze bereiken via 085-0210319.

We geven je graag een impressie van hoe deze fantastische reis naar Brazilië eruit kan zien in deze Presentatie van Carnaval in Rio de Janeiro