Sinds begin december vindt u British Airways op een nieuwe locatie op John F Kennedy International Airport, New York, namelijk in Terminal 8. BA bevindt zich samen met de Atlantic Joint Business partners American Airlines, Finnair en Iberia in deze vernieuwde terminal. De verhuizing betekent niet alleen een verbetering van uw reiservaring, maar zorgt ook voor betere aansluitingen tussen de verschillende maatschappijen.

Nieuwe lounges

Gezamenlijk hebben British Airways en American Airlines $65 miljoen geïnvesteerd in een nieuwe premium check-in en twee nieuwe lounges in Terminal 8. U vindt er nu de volgende drie lounges met een capaciteit van ongeveer 1000 gasten:

  • de Chelsea Lounge – First cabin reizigers vinden in deze exclusieve lounge onder andere een ronddraaiende champagne bar en een a la carte restaurant;
  • de Soho Lounge – deze lounge is toegankelijk voor Gold tier en First cabin passagiers, waar ze kunnen genieten van een prachtig uitzicht op de luchthaven, een wijnbar, cocktail lounge en een bibliotheek;
  • de Greenwich Lounge – dit is een bestaande lounge en was voorheen de Flagship lounge voor Silver tier en BA Club World leden.

Naast de komst van de nieuwe lounges is Terminal 8 efficiënter ingericht en volledig gemoderniseerd. Er zijn 5 nieuwe wide body gates bijgekomen, 4 wide body parkeerplaatsen, een vernieuwd bagageafhandelingssysteem en het aanbod van winkels is eveneens uitgebreid. Kortom, alles om het vertrek of aankomst van uw zakenreis nog comfortabeler te maken.

Vluchten naar JFK

British Airways biedt, samen met American Airlines meer dan 10 dagelijkse vluchten aan tussen JFK en Londen. Finnair vliegt eenmaal dagelijks tussen Helsinki en JFK en met Iberia kunt u twee maal per dag van Madrid naar JFK.