Luxe reis Mauritius

Naast uw zakelijke reizen organiseert onze afdeling VIP Travel ook uw particuliere luxe reizen van A tot Z. Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Aan elk detail denken wij. Zodat u kunt genieten en baden in luxe. Vertel ons uw wensen en wij regelen het voor u. Niets is ons te gek. De mooiste plekken, ’s werelds beste restaurants en hotels, De meest bijzondere excursies, bij e-Business Travel maken wij van uw reis een sensationele belevenis! Onze medewerkers van de afdeling VIP Travel denken met u mee voor een passende en verrassende invulling van uw reis. Een luxe reis naar Mauritius is één van de vele mogelijkheden die wij voor u op maat kunnen organiseren.

Mauritius

Luxe strandbestemming in de Indische Oceaan… Mauritius is een paradijselijk eiland in de Indische Oceaan. Met uitgestrekte zandstranden, adembenemende koraalriffen, een uniek landschap en de dodo, die nog steeds bij velen tot de verbeelding spreekt.

Excursies Mauritius

Mauritius kent tal van mogelijkheden voor excursies:

  • Grand Baie, in het noorden van het eiland, is populair dankzij de heerlijke stranden en prachtige baai. Vanaf daar kunt u naar de eilandjes Coin de Mire en Île Plate. Beide zijn zeer de moeite waard.
  • Duiken: voor de kust van Mauritius ligt één van de langste koraalriffen ter wereld.
  • In het zuidwesten, bij het dorpje Chamarel, vindt u een fascinerend overblijfsel van het
    vulkanisch verleden van Mauritius: Seven Coloured Earth. Verschillende uitbarstingen hebben door de eeuwen heen golvende duinen gecreëerd met een prachtig gekleurd patroon, van dieppaars tot goudgeel. Vlakbij valt de Chamarel Waterfall vanaf 83 meter hoogte klaterend naar beneden.
  • Port Louis is de bruisende hoofdstad van Mauritius. Midden in de stad vindt u de grootste fruit- en groentemarkt van het eiland.

Uw luxe reis op maat laten organiseren door
e-Business Travel?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Hoe wij uw luxe reis of event tot een onvergetelijke ervaring kunnen maken? Neem dan contact ons op om uw wensen te bespreken.

U kunt ons ook bellen op:
+31 (0)85-0210319

Wij ontzorgen u volledig: voor, tijdens en na uw reis!

Contact formulier

9 + 14 =

Hoofdkantoor

Schiphol

’s-Hertogenbosch

Beoordelingen

117 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10