Vergaderen op Texel

 

Voor uw incentive, meeting, congres, bedrijfsuitje, managementoverleg of ander evenement hebben wij tal van verrassende ideeën. Met prachtige locaties, inspirerende vergaderzalen en culturele en culinaire hoogtepunten. Een goed georganiseerd, exclusief business event verdient zichzelf terug. U versterkt de relatie met uw medewerkers, klanten of zakenrelaties door op een bijzondere plek samen unieke ervaringen op te doen. Onze medewerkers van de afdeling Group Travel denken met u mee voor een passende en verrassende invulling van het programma. Een vergadering of meeting op Texel is één van de vele mogelijkheden die wij voor u op maat kunnen organiseren.

 

Vergaderen op een unieke locatie

Vergaderen op Texel op een unieke locatie, prachtig gelegen in een natuurgebied? Op Texel ontsnapt u aan de dagelijkse drukte en stress. Afgesloten van de hectiek van het dagelijks leven, komt een team tot bloei in een zee van ruimte en een oase van rust. Texel is de ultieme werkplek om met een leeg hoofd aan de slag te gaan. Geïnspireerd door de energie van het eiland. Én door de ultieme verzorging aldaar. Want wij regelen uw complete verblijf van A tot Z.

Opties vergaderen op Texel

Texel kent tal van mogelijkheden:

  • De vergadering al op zee beginnen? Stap dan aan boord van een privéboot om de overtocht van Den Helder naar Texel te maken.
  • Even tussendoor bijkomen van de meeting? Waai lekker uit aan boord van een RIB Boot, de adrenaline kick off voor een geslaagde meeting!
  • Vergaderen in een oude boerenschuur met eindeloos uitzicht over het Texelse land? Dé plek voor creatieve inspiratie.

Uw groepsreis op maat laten organiseren door
e-Business Travel?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Hoe wij uw groepsreis of event tot een onvergetelijke ervaring kunnen maken? Neem dan contact ons op om uw wensen te bespreken.

U kunt ons ook bellen op:
+31 (0)85-0210319

Wij ontzorgen u volledig: voor, tijdens en na uw reis!

Contact formulier

11 + 2 =

Hoofdkantoor

Schiphol

’s-Hertogenbosch

Beoordelingen

116 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10