Groepsreis Sevilla

 

Voor uw incentive, meeting, congres, bedrijfsuitje, managementoverleg of ander evenement hebben wij tal van verrassende ideeën. Met prachtige locaties, inspirerende vergaderzalen en culturele en culinaire hoogtepunten. Een goed georganiseerd, exclusief business event verdient zichzelf terug. U versterkt de relatie met uw medewerkers, klanten of zakenrelaties door op een bijzondere plek samen unieke ervaringen op te doen. Onze medewerkers van de afdeling Group Travel denken met u mee voor een passende en verrassende invulling van het programma. Een groepsreis naar Sevilla is één van de vele mogelijkheden die wij voor u op maat kunnen organiseren.

Sevilla

In Sevilla maakt u kennis met het echte Spanje. De beroemde tapas zijn er zo’n beetje uitgevonden en ook de Flamenco komt er vandaan. Maar meer nog is deze hoofdstad van de Spaanse regio Andalusië een stad met het grootste historische centrum van Europa. Tal van beschavingen vonden er in de afgelopen eeuwen een thuis en dat is overal in Sevilla goed te zien, te proeven en te beleven.

Excursies Sevilla

Sevilla kent tal van mogelijkheden voor excursies:

 

  • Eco Cruise op Rivier Guadalquivir. Maak exclusief gebruik van een comfortabele boot, ga achterover zitten en geniet van al het moois dat Sevilla rijk is.
  • Verken de stad per koets. Stop onderweg voor een heerlijk verkoelend drankje. Tijdens de tour kunt u onder andere Real Alcazar bezoeken, het Koninklijke Paleis van Sevilla. Een prachtig complex van patio’s en zalen in verschillende bouwstijlen en u kunt er wandelen door de prachtige tuinen.
  • Maak een fietstour met een Nederlandse gids, Sevilla beschikt over meer dan 120 kilometer fietspad. Breng onder andere een bezoek aan de Kathedraal, Torre de Oro en de Triana brug.

Uw groepsreis op maat laten organiseren door
e-Business Travel?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Hoe wij uw groepsreis of event tot een onvergetelijke ervaring kunnen maken? Neem dan contact ons op om uw wensen te bespreken.

U kunt ons ook bellen op:
+31 (0)85-0210319

Wij ontzorgen u volledig: voor, tijdens en na uw reis!

Contact formulier

7 + 10 =

nofollow
iata
ANVR-logo-2020
sgrz

Hoofdkantoor

Schiphol

’s-Hertogenbosch

Beoordelingen

117 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10