Teambuilding in Jordanië

 

Voor uw incentive, meeting, congres, bedrijfsuitje, managementoverleg of ander evenement hebben wij tal van verrassende ideeën. Met prachtige locaties, inspirerende vergaderzalen en culturele en culinaire hoogtepunten. Een goed georganiseerd, exclusief business event verdient zichzelf terug. U versterkt de relatie met uw medewerkers, klanten of zakenrelaties door op een bijzondere plek samen unieke ervaringen op te doen. Onze medewerkers van de afdeling Group Travel denken met u mee voor een passende en verrassende invulling van het programma. Een groepsreis naar Jordanië is één van de vele mogelijkheden die wij voor u op maat kunnen organiseren.

Excursies Jordanië

Jordanië kent tal van mogelijkheden voor excursies:

  • Overnacht in een eigen Bedoeïenkamp in Wadi Rum en laat u verwennen met lekker eten.
  • Geniet van het wereldwonder Petra.
  • Relax en dobber rond in de Dode Zee.

Jordanië

Jordanië is een land met de WOW factor. Het is een jong land met een ver teruggaande historie. Jordanië is bij uitstek het land voor incentives en groepsreizen. Hier kunt u optimaal aan teambuilding doen zoals in de watervallen van Wadi Mujib of tijdens een spectaculaire hiketocht door de ruige rotsen achter de stad Petra. U kunt in Jordanië gezamenlijk actief bezig zijn, maar ook heerlijk dineren.

Uw groepsreis op maat laten organiseren door
e-Business Travel?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Hoe wij uw groepsreis of event tot een onvergetelijke ervaring kunnen maken? Neem dan contact ons op om uw wensen te bespreken.

U kunt ons ook bellen op:
+31 (0)85-0210319

Wij ontzorgen u volledig: voor, tijdens en na uw reis!

Contact formulier

6 + 9 =

Hoofdkantoor

Schiphol

’s-Hertogenbosch

Beoordelingen

115 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10