Groepsreis Edinburgh, Schotland

 

Voor uw incentive, meeting, congres, bedrijfsuitje, managementoverleg of ander evenement hebben wij tal van verrassende ideeën. Met prachtige locaties, inspirerende vergaderzalen en culturele en culinaire hoogtepunten. Een goed georganiseerd, exclusief business event verdient zichzelf terug. U versterkt de relatie met uw medewerkers, klanten of zakenrelaties door op een bijzondere plek samen unieke ervaringen op te doen. Onze medewerkers van de afdeling Group Travel denken met u mee voor een passende en verrassende invulling van het programma. Een groepsreis naar Edinburgh is één van de vele mogelijkheden die wij voor u op maat kunnen organiseren.

Edinburgh

Edinburgh is de hoofdstad van Schotland. De stad is beroemd om haar klassieke paleizen, kastelen, prachtige landhuizen, musea en kunst. Maar u kunt er ook fantastisch winkelen. De stad staat bekend om haar traditionele koffie & thee cultuur en uiteraard om de vele whisky’s die het land produceert. De inwoners noemen Edinburgh ook wel ‘The Auld Reekie’ (de oude rokerd).

Excursies Edinburgh

Edinburgh kent tal van mogelijkheden voor excursies:

  • Rondgereden worden in een typische Engelse rode bus. U bepaalt zelf waar de bus moet stoppen. De chauffeur en de conducteur zijn gekleed in traditionele kleding, de bus is uitgerust met een originele ticketmachine. In het toilet houdt een 15-jarig jongetje zich schuil, die bij het wegrijden doedelzakspelend naar buiten komt en de gasten omver ‘blaast’.
  • Toys for boys! ‘s Ochtends vroeg staan de Landrovers klaar bij het hotel, zodat u zelf richting het prachtige platteland kunt rijden. Met heel wat bochtjes en weggetjes door de uitgestrekte velden bereikt u uiteindelijk ruiger terrein. Er wordt het uiterste van de auto, maar ook van uzelf gevergd. Het is mogelijk activiteiten af te wisselen met buggies en quads voor de ultieme adrenaline kick.
  • We verrassen u graag door whisky op een andere manier uit te schenken. U beleeft de zonsondergang in een prachtig bergdal, omringd door traditioneel geklede highlanders. U drinkt gezamenlijk whisky uit een quaich (de Schotse kop van Vriendschap) en wisselt verhalen uit over eer, kracht en overwinningen. Hierna geniet u van een eeuwenoud highlanders diner: de haggis.

Uw groepsreis op maat laten organiseren door
e-Business Travel?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Hoe wij uw groepsreis of event tot een onvergetelijke ervaring kunnen maken? Neem dan contact ons op om uw wensen te bespreken.

U kunt ons ook bellen op:
+31 (0)85-0210319

Wij ontzorgen u volledig: voor, tijdens en na uw reis!

Contact formulier

10 + 4 =

Hoofdkantoor

Schiphol

’s-Hertogenbosch

Beoordelingen

117 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10