Handige informatie rondom COVID-19

Sinds 15 juni zijn veel landen binnen de EU of Schengenzone weer open. Het reisadvies voor deze landen is aangepast van oranje naar geel, wat inhoudt dat (vakantie)reizen weer mogelijk zijn, maar dat er nog wel risico’s zijn. Het is belangrijk dat u goed voorbereid op reis gaat, dat u weet welke maatregelen in het land van bestemming getroffen zijn en aan welke regels u zich dient te houden.

Landeninformatie:

Voor de meest actuele informatie kunt u terecht op de pagina Nederlandwereldwijd.nl

Voor informatie over landen in de gehele wereld kunt u terecht op de volgende pagina: IATA Travel Centre  of u klikt op een land in de kaart hieronder. U krijgt dan de laatste informatie te zien op het gebied van locale maatregelen, vliegrestricties en meer. 

 

Algemene informatie:

Op de website van het RIVM kunt u terecht voor allerhande informatie over COVID-19.

Iedere reiziger die vanaf Schiphol vertrekt, is verplicht een gezondheidsverklaring bij zich te hebben. Deze kunt u hier downloaden: Gezondheidsverklaring

Wilt u weten hoe het er op Schiphol aan toe gaat, waar u rekening mee moet houden, waar u kunt eten, drinken en winkelen? Deze informatie vindt u op Schiphol – Welcome back 

Op Schiphol en bij alle vliegmaatschappijen bent u verplicht een mondkapje te dragen, u dient dit zelf mee te brengen. Op Schiphol staat op verschillende plaatsen desinfecterende handgel. Wilt u dit zelf ook meenemen, dan mag er maximaal 100 ML in uw handbagage. Kijk hier wat u verder mee mag nemen in uw handbagage.

In uw ruimbagage mag u vrijwel alles meenemen, behalve de items die vermeld staan op de Lijst met verboden voorwerpen

PCR-test voor reizigers:

Sommige landen eisen een PCR-test en/of een Non-Covid19 verklaring. GGD’s testen niet in het kader van reizen, maar u kunt terecht bij 1 van de volgende instanties voor een test:

www.reisprik.nl (€ 97,50)

www.coronalab.eu (€ 149,95)

www.klmhealthservices.com (€ 179)

 

 

Uw zakenreizen op maat laten organiseren door
e-Business Travel?

Uw zakenreizen op maat laten organiseren door
e-Business Travel?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Hoe wij uw zakenreizen goed en voordelig kunnen regelen? Neem dan contact op via ons contactformulier om uw wensen te bespreken.

U kunt ons ook bellen op:
+31 (0)85-0210310

Wij ontzorgen u volledig: voor, tijdens en na uw reis!

Contactformulier

Contact

Beoordelingen

96 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10