zakenreis boeken

Moet u regelmatig een zakenreis boeken, dan zijn wij het zakenreisbureau dat u daarbij kan helpen. Als full-service zakenreisbureau boeken wij niet alleen uw vluchten, maar ook uw hotel, auto, treinreservering of transfer regelen wij voor u. Wij nemen u alle zorg uit handen.

Zakenreizen organiseren

Laat u uw reizigers zelf hun zakenreis organiseren? Dan is het de vraag of u altijd goed zicht heeft op wat zij precies boeken; vinden zij de scherpste tarieven of kunt u nog geld besparen? Boeken zij bijvoorbeeld tickets waarbij de voorwaarden weinig flexibel zijn, maar wordt een reis vervolgens vaak gewijzigd, dan loont het om duurdere tickets te boeken waarbij de voorwaarden voor wijzigen en annuleren (meer) flexibel zijn. Wordt bij het boeken van hotels gelet op de kosten? En mogen uw medewerkers een auto huren tot een bepaalde klasse, maar boeken ze regelmatig een upgrade waar u niets van weet? Laat ons uw zakenreis organiseren en u krijgt zicht op al deze zaken.

Zakenreizen boeken met e-Business Travel

Wij zoeken vliegtickets in meerdere zoeksystemen en hebben daarnaast ook speciale prijsafspraken met veel vliegmaatschappijen; hierdoor kunnen wij uw zakenreizen boeken tegen de scherpste tarieven. Daarnaast kunnen wij tickets in optie zetten; bent u nog niet zeker van een vertrekdatum en tijd, maar wilt u een voordelig tarief toch vastzetten, dan boeken wij deze vlucht in optie. U heeft dan nog tijd om hierin wijzigingen aan te brengen, zonder dat het u geld kost en wij boeken de tickets pas definitief nadat we uw akkoord hebben ontvangen.

Zakenreisorganisatie

Ook voor hotels hebben wij als zakenreisorganisatie een veelvoud van aanbieders, zodat we altijd de scherpste prijzen kunnen aanbieden. Wilt u een auto huren, dan kunnen wij deze op voucher boeken, waardoor uw reiziger niet hoeft af te rekenen met een credit card. Het is zelfs mogelijk om met fixed vouchers te werken, zodat uw reiziger ter plaatse geen upgrade kan nemen, waardoor de kosten hoger uitvallen dan vooraf gepland. Wij leggen van iedere reiziger een profiel aan, waarin u kunt aangeven hoe duur de hotelkamers en huurauto’s van uw reizigers mogen zijn. Zo blijven de kosten altijd binnen budget. Of het nu om een hotel, huurauto of vliegtickets gaat, onze zakenreis specialisten helpen je graag. Wil je weten wat je voor je zakenreis mee moet nemen? Bekijk dan de zakenreis checklist

24/7 bereikbaar

Heeft u ook buiten kantooruren hulp nodig bij het boeken van een last minute reis, wilt u een vlucht wijzigen omdat uw vergadering uitloopt of heeft u uw vlucht gemist in het weekend, dan staat onze 24-uurs nooddienst voor u klaar. In tegenstelling tot andere reisbureaus schakelen wij hiervoor geen call center in; onze nooddienst wordt bemand door onze vaste medewerkers die u en uw bedrijf kennen. Dat is onze persoonlijke aanpak.

Zakenreis plannen

Hoe kunt u het beste uw zakenreis plannen? Zodra u weet dat u op reis moet, neemt u contact met ons op via e-mail of per telefoon. Boekt u langere tijd vooruit, dan is de kans het grootst dat de voordeligste tarieven voor vluchten nog beschikbaar zijn namelijk. Geef hierbij ook door of de reis wellicht nog gewijzigd gaat worden, zodat wij goed kunnen letten op de voorwaarden van het ticket.
Weet u op dat moment ook al dat u ruimbagage wilt meenemen en een bepaalde stoel wilt reserveren, vertelt u ons dit dan gelijk. Ook wensen voor hotels en autohuur, een ferry of treinticket geeft u het beste direct aan ons door, zodat wij alles in 1 keer kunnen boeken en de gegevens bij elkaar in 1 dosier staan.
Op de dag dat uw tickets definitief geprint moeten worden, krijgt u van ons een e-mail. Bevestigt u dit, dan boeken wij uw tickets definitief en dan ontvangt u van ons uw e-ticket zodat u papierloos op reis kunt. U ontvangt vervolgens een factuur per e-mail. Indien u op de factuur een bepaalde referentie of kostenplaats vermeld wilt hebben, is dit mogelijk.

Naast het boeken van een vlucht, hotel en eventueel een auto, zijn er ook nog andere zaken waar u aan moet denken, zoals een visum of reisverzekering. Bekijk onze zakenreis checklist om er zeker van te zijn dat u niets vergeet voordat u op reis gaat.

Waarom e-Business Travel?

Waarom
e-Business Travel?

Z

24/7 bereikbaar

Z

Maximaal voordeel

Z

Vast team van specialisten

Z

Beste prijs/kwaliteit

Z

Persoonlijke aandacht

Z

Wereldwijd lokale tarieven

Z

Alles onder 1 dak

Z

Snelle reactietijd

Z

Rapportage zoals u dat wenst

Z

Zeeliedentarieven

Uw zakenreizen op maat laten organiseren door
e-Business Travel?

Uw zakenreizen op maat laten organiseren door
e-Business Travel?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Hoe wij uw zakenreizen goed en voordelig kunnen regelen? Neem dan contact op via ons contactformulier om uw wensen te bespreken.

U kunt ons ook bellen op:
+31 (0)85-0210310

Wij ontzorgen u volledig: voor, tijdens en na uw reis!

Contactformulier

Hoofdkantoor

Schiphol

’s-Hertogenbosch

Beoordelingen

116 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10