Word jij onze collega?

Travel Consultant Flexpool (ft/pt) - locatie in overleg

Vind jij het fijn om buiten kantooruren te werken? Lekker vroeg te beginnen en klaar te zijn, of juist de ochtend voor jezelf te hebben en de middag en avond te werken? Vind je het geen probleem om regelmatig in het weekend te werken, waardoor je extra vrij bent door de week? Dan pas jij perfect in onze flexpool.

Onze klanten hechten veel waarde aan onze 24/7 nooddienst. Deze wordt bemand door onze vaste medewerkers, ondersteund door een aantal collega’s die in de flexpool werken. Zij helpen reizigers die last minute aanvragen, wijzigingen of annuleringen hebben of ons dringend nodig hebben voor een vraag of probleem. Tijdens kantooruren werk je mee met het vaste corporate team.

We hebben kantoren in Oud-Beijerland, Den Bosch en op Schiphol en zowel fulltime als parttime werken is mogelijk. We bieden een uitdagende en veelzijdige functie met veel zelfstandigheid in een prettige werkomgeving, waarbij je alle reisaanvragen van A-Z zelf verwerkt.

Als travel consultant zorg je voor de verkoop van alle soorten zakenreizen; je boekt vluchten, hotels, treinen, regelt autohuur, waarbij je gebruik maakt van geavanceerde systemen. Hierbij houd je natuurlijk rekening met de travel policy van de klant. Het administratief verwerken van alle reserverings- en reis gerelateerde opdrachten, waaronder facturatie, behoort ook tot je taken.

Ons bedrijf

e-Business Travel is een full service zakenreisbureau met een dienstenpakket dat zich met name richt op het MKB. Persoonlijke aandacht voor onze klanten, een hoog service niveau en flexibiliteit zijn voor ons erg belangrijk. Daarnaast heerst er een gezellige, open sfeer in ons bedrijf en werken we niet alleen hard, maar is er ook tijd voor gezamenlijk sporten, een borrel of een bedrijfsuitje. Dit alles zorgt voor een fijne werkplek!

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar travel consultants met:­

 • Een afgeronde toeristische opleiding
 • IATA kennis en ervaring minimaal gelijkwaardig aan FAT 1
 • Werkervaring op zakenreisgebied
 • Kennis van Travelport en/of Amadeus, Word en Excel
 • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels
 • Een klant- en servicegerichte instelling, flexibiliteit, stressbestendigheid, teamplayer

Wat bieden we jou?

 • Een professionele en resultaatgerichte omgeving waarin jij het verschil kunt maken
 • Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • Uitstekende, bovengemiddelde primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een prachtige, moderne werkplek met een prettige werksfeer
 • Deels thuiswerken is bespreekbaar

Spreekt deze vacature je aan maar wil je meer te weten komen over e-Business Travel? Mail of bel Carla via 085-0210310, dan kunnen we het een en ander toelichten.

Je kunt natuurlijk ook direct je CV sturen naar carla@e-businesstravel.nl Nodigen we je uit voor een eerste kennismakingsgesprek en verloopt dit voor ons beiden goed, dan bieden we ook altijd de mogelijkheid om een aantal uren mee te kijken in ons bedrijf, zodat je de sfeer kunt proeven. Horen we binnenkort van je?     

Hoofdkantoor

Schiphol

’s-Hertogenbosch

Beoordelingen

116 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10