Word jij onze collega?

Online Travel Specialist

Ben jij gewend te werken met de Online Booking Tool Atriis en/of Cytric? Kun je klanten informeren en support geven bij vragen over het gebruik van de tools en heb je de kennis om deze online boekingen in de systemen goed af te handelen? Of heb je de ervaring niet, maar wil je het graag leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wie zijn wij?

e-Business Travel is een snel groeiend, full service zakenreisbureau met een dienstenpakket dat zich met name richt op het MKB. Onze klanten kunnen hun reizen offline, online of in een combinatie hiervan bij ons boeken. Persoonlijke aandacht voor onze klanten, een hoog service niveau en flexibiliteit zijn voor ons erg belangrijk. Daarnaast heerst er een gezellige, open sfeer in ons bedrijf en werken we niet alleen hard, maar is er ook tijd voor gezamenlijk sporten, een borrel of een bedrijfsuitje. Dit alles zorgt voor een fijne werkplek!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een travel consultant met:

 • Kennis en eventueel een certificaat van Atriis/Cytric
 • IATA kennis en ervaring minimaal gelijkwaardig aan FAT 1
 • Werkervaring op zakenreisgebied
 • Ervaring met Travelport/Amadeus is een pré
 • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels
 • Een klant- en servicegerichte instelling, flexibiliteit en stressbestendigheid

Als online travel specialist ben je als eerste verantwoordelijk voor de afhandeling van alle reserveringen die worden geboekt door klanten in onze online tools. Jij bent het aanspreekpunt indien klanten vragen en/of ondersteuning nodig hebben. Daarbij houd je rekening met het reisbeleid van de klant. Kennis in de zakenreisbranche een pré. Onze afdelingen werken op alle vlakken samen en werkzaamheden overlappen soms. Daarnaast draai je mee in de nooddienst buiten kantooruren, op basis van rotatie en tegen een vergoeding.

Wat bieden wij jou?

 • Een professionele en resultaatgerichte omgeving waarin jij het verschil kunt maken
 • Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • Uitstekende, bovengemiddelde primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een prachtige, moderne werkplek met een prettige werksfeer
 • De mogelijkheid om te sporten onder begeleiding van een trainer in de inpandige sportschool (locatie Oud-Beijerland)

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Mail dan vandaag je CV nog naar Carla Bronscheer via carla@e-businesstravel.nl.  Wanneer we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek en dit verloopt voor ons beiden goed, dan bieden we ook altijd de mogelijkheid om een aantal uren mee te kijken in ons bedrijf, zodat je de sfeer kunt proeven. Heb je nog vragen, dan kun je Carla bellen op 085-0210310. Horen we binnenkort van je?

Hoofdkantoor

Schiphol

’s-Hertogenbosch

Beoordelingen

117 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10