Om het 20-jarig jubileum van e-Business Travel te vieren, dat vanwege de coronapandemie eerder niet mogelijk was, hebben we eind september een bijzondere reis naar Kroatië gemaakt. Met bijna het volledige team reisden we op vrijdagochtend na een uitgebreide tour op Schiphol, met KLM naar Split. Daar werden we verwelkomd door collega’s van de afdeling Group Travel & MICE, die een dag eerder samen met enkele andere travel consultants waren gearriveerd. Zo kon het werk toch gewoon doorgaan en bleef de nooddienst operationeel.

Trots

“Bijna 23 jaar geleden zijn we met een klein kantoortje en een handvol medewerkers gestart in Ridderkerk. Door de jaren heen zijn we flink gegroeid en inmiddels hebben we vier disciplines; Corporate, Marine, Group Travel & MICE en HumanitAir. We hebben in die tijd mooie hoogtepunten meegemaakt, maar ook voor uitdagingen gestaan zoals de aswolk in IJsland en natuurlijk de Covid-periode. We hebben ons er met een ijzersterk, loyaal team altijd doorheen geslagen, dat team is onze kracht. Ik ben er dan ook trots op dat we nu met drie kantoren en ruim 50 medewerkers dit jubileum kunnen vieren in Split” aldus Cees Bas, directeur van e-Business Travel.

groep split

Cultuur en gastronomie

De eerste activiteit van de reis was een traditionele Dalmatische lunch op het zonovergoten terras van een restaurant, prachtig gelegen in de heuvels met uitzicht op Split en de Adriatische Zee. Vervolgens checkten we in bij het luxe hotel Ambasador, direct aan zee en op enkele minuten loopafstand van de levendige boulevard van Split. De middag werd gevuld met een verkenning van het Paleis van Diocletianus en een wandeling door de charmante straatjes van de oude stad, onder begeleiding van twee gidsen. De dag werd feestelijk afgesloten met een gezamenlijk diner.

stadswandeling Split    lunch split

Bijzonder vervoer

Op zaterdag stond een avontuurlijke dag op het programma. Vier luxe speedboten brachten ons ’s morgens in minder dan een uur naar het eiland Hvar. De woelige zee zorgde voor een spannende tocht met veel gelach aan boord. Eenmaal aangekomen op Hvar stonden kleurrijke Kever Cabrio’s klaar waarin we het schilderachtige landschap konden verkennen. De route voerde langs olijfboomgaarden en kronkelende bergwegen, vaak met een prachtig uitzicht. Na een smakelijke lunch bij een knus familierestaurant was er tijd om het pittoreske stadje Hvar te ontdekken. De dag eindigde weer in Split met een diner en een borrel, waarna er tot in de late uurtjes werd genoten.

     Split

Nieuw label

Deze jubileumreis was voor e-Business Travel ook een uitgelezen moment voor het onthullen van een nieuwtje aan alle medewerkers. De afdeling Group Travel, Luxury Travel & MICE komt namelijk met een splinternieuw label en de naam en het logo voor dit label werden in Split gepresenteerd. Met het hele team vonden in Split brainstorm sessies plaats, om het concept verder uit te werken en vorm te geven. Zodra de nieuwe website klaar is, zal het label officieel gelanceerd worden.

Teambuilding en veel plezier

Carla Bronscheer vertelt: “Het was een fantastisch weekend, waarin we heel veel gelachen hebben en collega’s elkaar echt beter hebben leren kennen, maar er werd ook hard gewerkt. Bovendien was het leuk om onze collega’s van Group Travel & MICE aan de slag te zien; je realiseert je nu pas hoeveel werk er komt kijken bij het organiseren van zo’n groepsreis. Alles was tot in de puntjes geregeld en overal was aan gedacht, wat een organisatie.”

       

Op zondag, na een uitgebreid ontbijt, vlogen we met koffers vol herinneringen, verhalen en talloze foto’s terug naar Nederland. Het was een weekend vol avontuur, teamspirit en plezier en een prachtige manier om onze mijlpaal gezamenlijk te vieren. Wil jij ook zo’n onvergetelijke reis met je bedrijf of een deel van je medewerkers maken? We denken graag met je mee, dus neem contact met ons op.