Stop eens in IJsland op weg naar de VS of Canada

Wanneer u een zakenreis naar de VS of Canada gaat maken, dan kunt u deze combineren met een stop over in IJsland. Icelandair vliegt vanaf Amsterdam en Brussel naar IJsland en vanuit IJsland aansluitend naar 17 bestemmingen in de VS en Canada, waaronder New York, Newark, Boston, Washington, Chicago, Orlando, Toronto en Vancouver. De overstaptijd op de kleine, overzichtelijke luchthaven Keflavik International Airport bedraagt gemiddeld 1,5 uur. Uw ruimbagage wordt automatisch overgezet, u hoeft enkel van de ene gate naar de andere gate te lopen. U kunt er ook voor kiezen om een stop over in IJsland van maximaal 7 dagen te maken, waarbij u een goede eerste indruk van IJsland krijgt.

Een onvergetelijk bezoek voor iedereen

Reykjavik, de noordelijkste hoofdstad ter wereld, is een veelzijdige stad waar verrassend veel te zien en te doen is. Het gezellige, oude centrum van Reykjavik is gelegen rondom de kerk Hallgrímskirkja, het centrale plein Ingólfstorg en de Laugavegur; de hoofdstraat van Reykjavik met vele winkels, bars en restaurants. Reykjavik is tevens de ideale uitvalsbasis om zuidwest IJsland te verkennen, met onder andere de bekende toeristische trekpleisters Golden Circle, de Blue Lagoon en de watervallen van de zuidkust.

Aan boord bij Icelandair

Icelandair biedt een breed scala aan tariefklassen en services, op maat gemaakt voor zakenreizigers. Binnen Economy Class is er keuze uit Economy Light, Economy Standard en Economy Flex. Voor degenen die op zoek zijn naar een beetje verwennerij biedt Saga Premium extra comfort en service voor de meest ontspannen en plezierige vlucht. Hierbij is er keuze uit Saga Premium en Saga Premium Flex.

Saga Premium

Saga Premium is de premium cabineklasse van Icelandair, aan de voorzijde van de cabine. Comfort en service van topklasse zijn hier de kenmerken. Passagiers kunnen gebruik maken van de business class check-in, fast track door security en hebben toegang tot de lounge. Saga Premium voordelen aan boord zijn onder andere bredere stoelen en extra beenruimte, gratis à la carte maaltijden en drankjes, gratis gate-to-gate wifi en in-flight entertainment met noise-cancelling headphones. Inbegrepen zijn 1 stuk handbagage, 1 klein persoonlijk item en 2 stuks ruimbagage.

 

Privium

Icelandair is lid van Privium; Privium Plus leden die met Icelandair vliegen kunnen gebruik maken van de Business Class check-in, fast track door security en hebben toegang tot de Privium lounge wanneer er vanaf Amsterdam Schiphol Airport wordt gevlogen.

Maak van uw volgende zakenreis naar de VS of Canada een “bleisure” reis en combineer business met leisure, waarbij u in een paar extra dagen het wonderschone IJsland ontdekt. Onze travel consultants helpen u graag bij het organiseren van deze reis.