Sunny Cars biedt een all-in autohuur in meer dan 120 landen wereldwijd. Zij werken op zo’n 8.000 bestemmingen samen met de beste lokale wagenparkaanbieders om u een volledig verzekerde auto aan te kunnen bieden. Wat houdt all-in in?

Ongelimiteerde kilometers

Huurt u een auto bij Sunny Cars, dan heeft u geen enkele kilometerbeperking en betaalt u geen extra kosten wanneer u een bepaald maximum overschrijdt.

CDW – Schadeverzekering en TP – Diefstalverzekering

CDW (ofwel Collision Damage Waiver) is de schadeverzekering die schade aan de huurauto dekt die u zelf veroorzaakt heeft. Denk aan lakschade of een deuk. Rijdt u tegen een andere auto of een paaltje aan, dan is al deze schade verzekerd en krijgt u uw eigen risico terug. Wordt uw huurauto gestolen, of de ingebouwde apparatuur zoals de navigatie, dan is ook dat verzekerd.

Terugbetaling eigen risico

Vaak heeft Sunny Cars, wanneer mogelijk, het eigen risico afgekocht. Rijdt u schade aan uw huurauto, dan betaalt u geen eigen risico. In sommige landen kan dit niet en geldt lokaal een eigen risico op de CDW- en diefstal verzekering. Bij schade dient u het eigen risico dan ook ter plaatse voor te schieten. Bent u weer thuis dan declareert u deze kosten bij Sunny Cars en betalen zij het bedrag aan u terug.

Glas-banden-bodem-dakschadedekking inbegrepen

Ook de dekking van glas-, banden-, bodem- en dakschade is inbegrepen in de all-in autohuur. Dus een ingeslagen ruit, een lekke band waarvoor de pechhulp moet komen of andere schade aan het dak of de bodem van uw huurauto, alles is gedekt.

Gratis annuleren

Bij het reserveren van een huurauto geldt over het algemeen dat dit goedkoper is wanneer je ruim van tevoren boekt. Staat uw reis nog niet geheel vast, maar wilt u toch alvast een auto reserveren, dan biedt de Flexservice uitkomst. Dankzij deze gratis service kunt u uw reservering tot 1 uur voor huuraanvang gratis annuleren.

Wilt u meer weten over deze all-in autohuur, bezoek dan Sunny Cars. Gaat u binnenkort op zakenreis en wilt u een huurauto boeken, bel of mail ons, dan helpen wij u hier graag mee.