Word jij onze collega?

Financieel administratief medewerker (uren in overleg)

Heb jij affiniteit met administratief werk, zoals debiteuren- en crediteurenbeheer en het boeken van banken? Lijkt het je leuk om in een snelgroeiend bedrijf in de reisbranche te werken? Samen met je collega’s in een groeiend team de financiële afdeling verder uit te breiden? Dan zouden we je graag als nieuwe collega verwelkomen op ons kantoor in Oud-Beijerland. We bieden een uitdagende en veelzijdige functie met veel zelfstandigheid in een prettige werkomgeving.

Ons bedrijf

e-Business Travel is een full service zakenreisbureau, gespecialiseerd in het boeken van vluchten, hotels, auto’s, treinen etc. voor zakelijke reizigers. Onze uitgebreide portfolio aan klanten bevindt zich met name in het MKB. Daarnaast werken we samen met veel verschillende partijen als vliegmaatschappijen, hotels, autoverhuurbedrijven, IT- en systeemleveranciers etc. Dit alles brengt behoorlijk wat administratie met zich mee, waarbij we jouw hulp goed kunnen gebruiken. Er heerst een gezellige, open sfeer in ons bedrijf. We werken niet alleen hard, maar je kunt ook samen met collega’s sporten in onze inpandige sportschool en we organiseren regelmatig een borrel of een bedrijfsuitje. Dit alles zorgt voor een fijne werkplek!

Wat houdt de baan in?

 • Samen met je team zorg je ervoor dat de financiële transacties en mutaties accuraat en tijdig worden vewerkt
 • Je verwerkt facturen in ons backoffice systeem
 • Je behandelt bank- en creditcardafschriften en bankopdrachten
 • Wanneer nodig ondersteun je andere afdelingen bij financiële afwikkelingen
 • Je hebt een directe link met de operationele afdeling
 • Je zit op de operationele vloer, dus je hebt een directe link met de collega’s daar
 • Je controleert en beheert openstaande posten

Kortom, we hebben een aantal leuke, diverse taken op het gebied van debiteuren, crediteuren en kasstromen. Binnen het team kan in goed overleg gekeken worden wie welke werkzaamheden oppakt. 

Wie zoeken wij?

Ben je secuur, proactief, oplossingsgericht en flexibel? Heb je gedegen kennis van MS Office (Outlook, Word, Excel) en goede beheersing van Nederlands (en Engels) zowel mondeling als schriftelijk? Dan is deze baan misschien iets voor jou. Heb je ook nog een achtergrond in de reisbranche, dan is dat een pré.

Wat bieden wij jou?

 • Een professionele en resultaatgerichte omgeving waarin jij het verschil kunt maken
 • Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • Uitstekende, bovengemiddelde primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioenvoorzieningen
 • Een prachtige, moderne werkplek met een prettige werksfeer
 • De mogelijkheid om te sporten onder begeleiding van een trainer in de inpandige sportschool

Ben je enthousiast geworden en wil je kennis maken met ons? Laat dan van je horen en mail je CV naar Carla Bronscheer via carla@e-businesstravel.nl

Hoofdkantoor

Schiphol

’s-Hertogenbosch

Beoordelingen

117 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10