Word jij onze collega?

Travel Consultant Group & VIP Travel, MICE (ft/pt) - locatie in overleg

Ben jij een ondernemende duizendpoot met een passie voor het organiseren van reizen? Dan zijn onze collega’s van Group & VIP Travel en MICE op zoek naar jou. Deze afdeling is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte groepsreizen en bedrijfsuitjes, incentives, jubileum- en teambuildingsreizen, maar ook congressen en events in binnen- en buitenland. Daarnaast organiseren ze ook luxe reizen, waarvoor de meest luxe accommodaties naar bijzondere bestemmingen, exclusieve restaurants, limousines en soms privé jets worden geboekt. Kan je niet wachten om je organisatietalent hiervoor in te zetten? Dan word jij misschien onze nieuwe collega!

Wie zijn wij?

e-Business Travel is een full service zakenreisbureau met een dienstenpakket dat zich met name richt op het MKB. Persoonlijke aandacht voor onze klanten, een hoog service niveau en flexibiliteit zijn voor ons erg belangrijk. Daarnaast heerst er een gezellige, open sfeer in ons bedrijf en werken we niet alleen hard, maar is er ook tijd voor gezamenlijk sporten, een borrel of een bedrijfsuitje. Dit alles zorgt voor een fijne werkplek!

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar travel consultants met:­

 • Een afgeronde toeristische opleiding (HBO werk- en denkniveau)
 • IATA kennis en ervaring minimaal gelijkwaardig aan FAT 1
 • Kennis van Travelport en/of Amadeus, Word en Excel
 • Ervaring in het organiseren van groepsreizen, events, incentives en luxe maatwerk reizen
 • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels
 • Een klant- en servicegerichte instelling, flexibiliteit, initiatief en je beschikt over een probleemoplossend vermogen met overtuigingskracht

De dagelijkse werkzaamheden zijn zeer veelzijdig, je hebt zowel telefonisch als per mail contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Je verzorgt de reserveringen van A-Z; in het ene geval is dat alleen een vluchtreservering, in het andere geval regel je naast de vluchten ook de transfers, lunches, diners, excursies, hotels, meeting ruimtes, etc. Uiteraard hoort daar ook het administratieve gedeelte bij alsmede het persoonlijke contact met de klant. Al met al een hele uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf!

Wat bieden we jou?

 • Een professionele en resultaatgerichte omgeving waarin jij het verschil kunt maken
 • Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • Uitstekende, bovengemiddelde primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden 
 • Een prachtige, moderne werkplek met een prettige werksfeer
 • De mogelijkheid tot gratis sporten met een personal trainer in onze inpandige sportschool

Spreekt deze vacature je aan of wil je meer te weten komen over e-Business Travel? Mail of bel Carla via 085-0210310, dan kunnen we het een en ander toelichten.

Je kunt natuurlijk ook direct je CV sturen naar carla@e-businesstravel.nl

Contact

Beoordelingen

108 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10