Vanaf 31 maart jl. vliegt KLM drie keer per week naar Boston. Een zakelijke bestemming, maar ook voor veel toeristen een aantrekkelijke stad om te bezoeken. Vanaf 1 juli aanstaande zet KLM zelfs dagelijks nog een vierde vlucht in op Boston.

De officieuze hoofdstad van New England
Boston is een rijke en historische stad aan de noordoostkust van de Verenigde Staten. Een stad waar het heerlijk wandelen is. In al zijn compactheid, biedt het veel moois om te ontdekken. Bovendien is de sfeer er een van een echte studentenstad. Vol energie en enthousiasme. Dat zie je ook terug in de bruisende economie van de stad. Boston is een echte kuststad, met veel water. Tegelijk is het ook de officieuze hoofdstad van New England; een regio met veel natuur, waar je in de herfst kunt genieten van de prachtige Indian Summer. De stad zelf biedt de bezoeker ook veel. Duik bijvoorbeeld in de geschiedenis en loop de vier kilometer lange Freedom Trail. Deze voert je langs historische plekken, waar je meer leert over de strijd om onafhankelijkheid met de Engelsen. Zoek je liever de spanning op? Bezoek dan een baseball-wedstrijd van de Boston Red Sox, een echte topsportbeleving.

Grandeur en gezelligheid
Het in de 17e eeuw gestichte Boston is een van Amerika’s meest historische steden. De geschiedenis is nog zichtbaar aanwezig. Samen met de imposante wolkenkrabbers geeft dit de stad een bijzondere grandeur. De stad is voor Amerikaanse begrippen ook erg compact. Daarom is het er heerlijk wandelen én fietsen. Geniet van de parken, ga shoppen of drink een drankje. De aanwezigheid van veel studenten – Harvard, MIT – zorgt voor veel leven en gezelligheid. Met onder meer het Institute of Contemporary Art en Museum of Fine Arts heeft Boston ook op cultureel vlak veel te bieden.

3 x per week naar Boston
KLM biedt reizigers wekelijks drie rechtstreekse vluchten naar Boston. In juli komt daar nog een vierde vlucht bij. De vluchten worden uitgevoerd met de Airbus A330-300, die naast 222 Economy Class stoelen ook 30 World Business Class en 40 Economy Comfort Class stoelen biedt. Boston is de 17e Noord-Amerikaanse bestemming waar KLM rechtstreeks op vliegt.