Reizen uw medewerkers regelmatig met Thalys? Dan kunt u profiteren van veel voordeel met Thalys Corporate Fares.

Meer flexibiliteit en unieke kortingen

Er is een aanbod voor bedrijven die meer dan € 10.000 per jaar besteden aan het Corporate Fare tarief. U krijgt 10% korting op het Premium tarief, 8% op het Comfort tarief en 5% op het Standard tarief op 3 routes naar keuze. U heeft flexibele toegang tot alle treinen van dezelfde dag, kunt onbeperkt omruilen (tot op het ticket aangegeven tijdstip van vertrek) en heeft recht op volledige terugbetaling. Daarnaast heeft u toegang tot de Thalys lounges in o.a. Brussel, Parijs en Keulen en tot de NS/Regus lounges in Rotterdam, Schiphol en Amsterdam. Als Premium reiziger geniet u van nog meer voordelen, zoals een ontbijt, lunch of diner, gratis internationale dagbladen en tijdschriften of een taxireservering aan boord bij aankomst in Paris-Nord en Brussel-Zuid.

Bedrijven die meer dan € 75.000 per jaar besteden aan het Corporate Fare tarief krijgen een Thalys Accountmanager toegewezen en genieten van persoonlijke commerciële kortingen, aangepast naar gebruik. Daarnaast gelden ook de bovengenoemde voordelen, zoals flexibele toegang, onbeperkt omruilen en recht op terugbetaling. Natuurlijk is ook toegang tot de lounges onderdeel van dit aanbod. 

Eenvoudig en snel lid worden

U kunt toegang krijgen tot de voordelen van Thalys Corporate Fares wanneer u in bezit bent van een BTW-nummer en wanneer u uw reserveringen maakt via e-Business Travel. U kunt zich eenvoudig aanmelden voor het programma via de website van Thalys of u kunt onze collega’s van zakenreizen hierbij om hulp vragen.