Turkish Airlines weet dat tijd heel belangrijk is voor haar zakelijke reizigers, derhalve biedt zij tal van tijdbesparende voordelen wat vliegen met Turkish Airlines makkelijker en winstgevender maakt.

Iedere keer als men een Turkish Airlines vlucht boekt, kan er geld bespaard worden. Turkish Airlines biedt speciale corporate tarieven voor Business en Economy Class ongeacht het aantal gekochte tickets per jaar. Lid worden van Turkish Airlines Corporate Club is kosteloos! Turkish Airlines Corporate Club tarieven maken het mogelijk de tickets opnieuw te boeken of de route te wijzigen afhankelijk van de wensen van het bedrijf. Dit is een belangrijk voordeel waardoor bedrijven geld kunnen besparen en tegelijk in staat zijn om te reageren op de behoeften van de wereldwijde zakenwereld.

Leden van Turkish Airlines Corporate Club wordt tevens de mogelijkheid geboden om meer bagage mee te nemen in zowel Economy als Business Class. Standaard mag er 30 kg meegenomen in Economy en 40 kg in Business Class. Met Turkish Airlines Corporate Club wordt dit 40 kg in Economy Class en 50 kg in Business Class wanneer men vertrekt vanuit Amsterdam.

Bedrijven die lid zijn van het corporate programma van Turkish Airlines krijgen de mogelijkheid hun reizigers te voorzien van een Turkish Airlines Corporate Club kaart. Deze biedt toegang tot de lounge op Schiphol Airport en Istanbul Ataturk Airport wanneer men een internationale vlucht heeft met Turkish Airlines. Tevens kan met deze kaart inchecken bij de Business Class counter met een Economy Class ticket.