Werk samen met e-Business Travel aan reductie en compensatie van uw CO2-uitstoot én steun de Sustainable Development Goals. Vraag het onze sustainability expert!

Graag stel ik me aan u voor, mijn naam is Olga Ansems en sinds 1 oktober ben ik als sustainabilty expert het aanspreekpunt binnen e-Business Travel voor alle vragen over duurzaamheid en reizen. Ik adviseer al enkele jaren Nederlandse NGO’s en goede doelen als het gaat om bewuster reizen en het compenseren van CO2 uitstoot middels passende en hoogwaardige projecten van Climate Neutral Group in Utrecht.

Climate Neutral Group

Ook e-Business Travel is onlangs een intensieve samenwerking met Climate Neutral Group aangegaan en wil alle klanten die zakenreizen boeken graag goed informeren over de mogelijkheden om op effectieve en efficiënte wijze bij te dragen aan het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen.

Het compenseren van vliegreizen is een bewuste keuze en ik help u graag bij het inventariseren van de verschillende compensatieprojecten, zodat u weet welk project bij uw organisatie past en wat de impact is die via compensatie wordt gerealiseerd.

Onze partner, Climate Neutral Group werkt uitsluitend samen met partijen die volledig gecertificeerd zijn. Zij bieden o.a. Gold Standard CO2-projecten aan, waarbij behalve een klimatologische, ook duidelijk een sociale impact binnen een gemeenschap wordt gerealiseerd. Kortom, compensatie heeft niet alleen invloed op de klimaatdoelstellingen maar biedt ook direct kansen en verbeterde leefomstandigheden aan individuen.

Doe mee!

Wilt u ook een verschil maken en bijdragen aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties? Neem dan contact op met mij via olga@e-businesstravel.nl