SkyTeam heeft een eigen lounge geopend op Istanbul Airport; een luxe wachtruimte op de Turkse megaluchthaven, die in 2018 het oude Atatürk Airport verving. In totaal vliegen er zeven SkyTeam-leden naar Istanbul Airport: KLM, Aeroflot, Air France, Korean Air, Middle East Airlines, Saudia en Tarom.

The placet to be
De SkyTeam Lounge is gevestigd in de westelijke vleugel van de luchthaven en kijkt vanaf de eerste etage uit over de mensenmassa’s in de terminal. Binnen wacht reizigers een riante ruimte van 582 vierkante meter, waar plek is voor 145 passagiers. Zij kunnen gebruik maken van koude en warme buffetten, ontspannen voor de vlucht in comfortabele stoelen of werken doordat stroomvoorziening en WiFi worden geboden. Ook zijn er douches aanwezig. Dit maakt zakenreizen extra comfortabel. 
De lounge is 24 uur per dag open voor Business en First Class-passagiers en voor frequent flyers met een hoge status bij de aangesloten SkyTeam-maatschappijen. Begin 2020 verwacht SkyTeam haar achtste lounge te openen, op de luchthaven van Santiago in Chili.