Heeft u een huurauto nodig, dan adviseren wij u graag een auto van Sunny Cars. Bij Sunny Cars huurt u namelijk een auto volgens het ‘all-inclusive’ concept. Dat betekent dat bij de huurprijs geen extra kosten komen, alle verzekeringen zijn inbegrepen. Bovendien kunt u uw reservering met de Flexservice gratis wijzigen en bij boekingen tot 31 augustus mag u tot 4 uur voor huuraanvang gratis annuleren, zonder opgave van reden.

Sunny2go

Sunny Cars breidt haar all-in formule nu uit met een extra service: Sunny2go. Sunny2go is een handige webapp die u helpt om alles uit uw reis met een huurauto te halen. Deze gratis dienst wordt vanaf 1 juli automatisch toegevoegd aan elke autohuurreservering en is gemaakt om tijdens de huurperiode nog meer service te bieden. De belangrijkste feature is de mogelijkheid om een telefonische conciërge in te schakelen voor tips en ondersteuning.

Met Sunny2go kunt u uw reis met huurauto voorbereiden. Alle belangrijke informatie over de huurautoreservering zit overzichtelijk in de webapp. Ook zijn de inreisregels van landen nog eens te raadplegen en kunt u een autohuurchecklist maken.

Tijdens de huurperiode kunt u met de kaartfunctie de points of interest in de omgeving opzoeken. Bovendien heeft u exclusieve toegang tot een persoonlijke conciërgeservice. Net als in een 5-sterren hotel! De conciërge kan bijvoorbeeld aanraden wat een goed restaurant is in de omgeving. Heeft u het adres nodig van de dichtstbijzijnde apotheek? Dan belt u de conciërgeservice en wordt u hier direct mee geholpen.

Sunny2go wordt automatisch toegevoegd aan elke autohuurreservering met een ophaaldatum na 1 juli 2021. Toegang tot de persoonlijke Sunny2go omgeving gaat via de link of QR-code die op de eerste pagina van de autohuurvoucher staat. Hiermee kunt u vanaf 14 dagen voor vertrek direct naar uw persoonlijke Sunny2go omgeving. De webapp is gemakkelijk te gebruiken op smartphone en is beschikbaar tot het einde van de huurperiode. U kunt de conciërgeservice dagelijks van 09:00-18:00 bereiken.

Wij helpen u graag met het reserveren van uw huurauto, dus neem contact op met onze travel consultants en wij maken de organisatie van uw zakenreizen nog gemakkelijker.

Foto: Sunny Cars