Qatar Airways is verheugd aan te kondigen dat haar bekroonde Business Class-stoel Qsuite vanaf 16 september 2018 haar Nederlandse debuut zal maken op vluchten van en naar Amsterdam.
Qsuite is gepatenteerd door Qatar Airways en beschikt over het allereerste tweepersoonsbed dat beschikbaar is in Business Class en over privécabines voor maximaal vier personen met privacy panelen, zodat passagiers in aangrenzende stoelen hun eigen privékamer kunnen creëren. Dit is uniek in de industrie. Verstelbare panelen en verplaatsbare tv-monitoren op de middelste vier stoelen zorgen ervoor dat collega’s, vrienden of families die samen reizen, hun ruimte kunnen omtoveren in een privésuite, zodat ze samen kunnen werken, dineren en socialiseren. Deze nieuwe functies bieden de ultieme, aanpasbare reiservaring waarmee passagiers een omgeving kunnen creëren die past bij hun eigen unieke behoeften.
Qatar Airways, bekend om haar primeurs in de industrie, blijft haar premium reizen verbeteren met deze gepatenteerde 4-zits configuratie en is verheugd om binnenkort Amsterdam-gebonden reizigers de gelegenheid te bieden om deze nieuwe standaard van luxe te ervaren.