Mis dit najaar niet de kans om in alle luxe met Emirates naar jouw droombestemming te vliegen. Ontsnap aan de regen en ervaar ’s werelds beste First Class en geniet van een welverdiende vakantie naar onder andere Dubai, Kaapstad of Bangkok.

First Class ervaring
Als First Class reiziger van Emirates kun je, onder andere, gebruik maken van een gratis chauffeur service – wordt thuis opgehaald om vervolgens comfortabel naar het vliegveld te worden gebracht. Maak gebruik van de Fast Track naar de gate, rust uit in de exclusieve airport lounges en geniet van een verwelkomend glas champagne aan boord. Tijdens de vlucht word je verwend met regionaal geïnspireerde gerechten die in meerdere gangen geserveerd worden. Kies een van de exclusieve wijnen uit een zorgvuldig samengestelde wijnkaart met keuzes die perfect aansluiten op de door jou gekozen maaltijd. Liever uitrusten tijdens een lange vlucht? Van de First Class stoel wordt door de bemanning met liefde een comfortabel bed gemaakt of fris jezelf op met een ontspannende douche in de Shower Spa.

Vlieg met de exclusieve “Game Changer”
Op een selectie vluchtroutes kan gevlogen worden in de veelbesproken, unieke First Class-suites van Emirates – ontwikkelt in samenwerking met Mercedes-Benz. De volledig afgesloten kamers, met schuifdeuren van vloer tot plafond en tot 12 vierkante meter ruimte, zorgen voor maximaal comfort en privacy tijdens de vlucht.