Staat u midden in de nacht op een luchthaven en moet uw vluchtschema gewijzigd worden? Heeft u in het weekend met spoed een vlucht, hotel of auto nodig? Loopt uw vergadering uit en wilt u uw avondvlucht wijzigen naar de volgende dag? Het kan u allemaal overkomen tijdens uw zakenreizen. In zo’n situatie staat onze 24-uurs nooddienst voor u klaar. Deze dienst kunt u bellen bij spoedgevallen buiten kantooruren; u krijgt dan altijd één van onze vaste medewerkers aan de telefoon.
Onlangs is ons 06-noodnummer vanwege technische problemen omgezet naar een nieuw nummer: 085-0210318. Wanneer u nu het oude 06-nummer belt, wordt u doorgeschakeld naar dit nieuwe nummer. Deze doorschakeling gaat er op een gegeven moment af, daarom adviseren wij u alleen het 085-nummer te gebruiken en het oude nummer uit uw telefoon te wissen.

De verandering van een 06-nummer naar een 085-nummer heeft voor u en ons een voordeel. Een 06-nummer heeft namelijk maar één binnenkomende lijn. Dit is meestal geen probleem, maar in geval van een calamiteit zoals een vulkaanuitbarsting met stofwolk, proberen meerdere reizigers ons tegelijk te bellen. Dat kan niet en wij kunnen de nooddienst dan ook niet opschalen naar meerdere medewerkers. Belt u het 085-nummer dan kunnen meerdere travel consultants de nooddienst bemannen en kunnen wij u beter van dienst zijn.
Verwijdert u ons oude nummer en noteert u ons nieuwe nummer? Het staat ook altijd op het e-ticket dat u van ons krijgt.